כללי פונטים

• הוסף לסימניות
שלום רב, אני כרגע לפני רכישת פונטים דרך פונטביט, הם הציעו לי חבילה של 70 משקלים ושל 200 משקלים בתוספת תשלום, האם כדאי לרכוש את החבילה של ה70 משקלים ואת שאר הכסף להשקיע בפונטים של חברה אחרת או שכן מומלץ להשקיע את כל התשלום בפונטביט ולרכוש חבילה של 200 משקלים דרככם?

• הוסף לסימניות
חייבים מכמה חברות מהה שיש לזה אין לזה וכו'...

• הוסף לסימניות
יש עכשיו מבצע משתלם בפונטביט?

• הוסף לסימניות
70 משקלים זה כלום.

• הוסף לסימניות
אם יש להם דברים חדשים כדאי...
תבדוק גם בפונטייפ הם מתחדשים לאחרונה כל חודש

• הוסף לסימניות
יש להם מבצע של 200 משקלים ב3,000 שח , משתלם? אם אין לי פונטים כמעט כדאי לי לרכוש את החבילה הגדולה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chanyyy;850214:
יש להם מבצע של 200 משקלים ב3,000 שח , משתלם? אם אין לי פונטים כמעט כדאי לי לרכוש את החבילה הגדולה?
כולל מע"מ?
למה באתר שלהם אני לא רואה שיש מבצע עכשיו?

• הוסף לסימניות
אני חושבת כולל מע"מ זה מבצע שהם לא כותבים באתר אך אני לא יודעת אם יאשרו לך עכשיו כי נראה לי שהזמן עבר. 200 משקלים זה מדי הרבה? (אין לי כמעט פונטים כרגע..)

• הוסף לסימניות
200 משקלים זה לא מידי הרבה, זה חבילה יפה מאוד, במיוחד למי שאין/אין כמעט פונטים.

דרך אגב, בחופש היה להם מבצע של 200 משקלים ב-2490 ש"ח לא כולל מע"מ + בחירה במשך שנה שלמה+ שדרוג פונטים ישנים + מיני טאבלט מתנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה