פונט פונט אגוטריפ מסולסל

• הוסף לסימניות
שלום!
לקוח- כן כזה שמשלם כפול...:D
רוצה הזמנה לחתונה בכתב אגוטריפין - המסולסל.

ושאלתי למומחים בענין:
1. האם זה בכלל יצא מוצלח? זה מקובל- הזמנה כזו?
2. לקנות עבורו כזה פונט שאולי בחיים אני לא אשתמש בזה? (יש לי חבילה בפונטביט )

תודה לכם!

• הוסף לסימניות
יתכן שהוא יותר שימושי בשילוב עם האגוטריפין הרגיל
כשמידי פעם מחליפים לאות מסולסלת

• הוסף לסימניות
כמובן שרק בשילוב.

• הוסף לסימניות
תודה לכם,
אבל זה מקובל או שאני הולכת לעשות משהו מטורף - סליחה על הביטוי.

• הוסף לסימניות
מה אכפת לך? קרדיט - הרי, לא תשימי. הלקוח? זה קריזיונר סופר.

ושילוב של 2 סוגי האגוטריפין בהזמנה - נשמע לי יחודי.... תני גם לאחרים לסובב אצבע על הרקה.

בינינו, זה יכול לצאת מוצלח. ואם את שואלת, אני חושבת שהפונטים האלו בהחלט באים לשימוש. את בונה פרסומות? הנה לך הזדמנות. רוצה לאחל "מזל טוב" בצורה יפה ומסולסלת? אגוטריפ + אגוטריפין יוצר שילוב מהמם. ככה גם כותרות, איחולים נוספים או כיתובים בולטים ("חדש!" וכו' - אות אחת מסולסלת יוצרת יחודיות ויופי).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א-ירושלמית;993572:
מה אכפת לך? קרדיט - הרי, לא תשימי. הלקוח? זה קריזיונר סופר.

ושילוב של 2 סוגי האגוטריפין בהזמנה - נשמע לי יחודי.... תני גם לאחרים לסובב אצבע על הרקה.

בינינו, זה יכול לצאת מוצלח. ואם את שואלת, אני חושבת שהפונטים האלו בהחלט באים לשימוש. את בונה פרסומות? הנה לך הזדמנות. רוצה לאחל "מזל טוב" בצורה יפה ומסולסלת? אגוטריפ + אגוטריפין יוצר שילוב מהמם. ככה גם כותרות, איחולים נוספים או כיתובים בולטים ("חדש!" וכו' - אות אחת מסולסלת יוצרת יחודיות ויופי).

תודה לך.
אבל כרגע אני לא בונה פרסומות.

ו.. שיגעון נוסף שלו- ראשית: הוא צריך קרדיט בהזמנה. אזמה? לפברק??
שנית: הוא קרוב משפחה וכולם יודעים שהוא פנה אלי.

באמת יהיו כאלו שיסובבו לי את האצבע- אם כן אני יורדת מזה...;)

• הוסף לסימניות
את מתכוונת את כל הכיתוב בפנים עם אגוטרפין המסולסל? (ד"א יש סט 1 וסט 2, שבכל אחד מהם יש רק כמה מוצלחים) כי אני לא חושבת שזה נעים לעין כזה דבר.
אני לאחרונה עשיתי הזמנה עם פונט רגיל בפנים ורק בחוץ מזל טוב כזה מסולסל עם שילוב של שלושת האגוטריפין (רגיל, 1 ו-2) ייצא מאוד חמוד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י fisher12;993612:
את מתכוונת את כל הכיתוב בפנים עם אגוטרפין המסולסל?

כן! כזה הוא רוצה, הוא מתעקש. אני מחפשת רעיון איך להוריד אותו מהעננים שלו.
נכתב ע"י fisher12;993612:
אני לאחרונה עשיתי הזמנה עם פונט רגיל בפנים ורק בחוץ מזל טוב כזה מסולסל עם שילוב של שלושת האגוטריפין (רגיל, 1 ו-2) ייצא מאוד חמוד!

נשמע רעיון טוב. אולי תשלחי שאראה על מה מדובר.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה לך

• הוסף לסימניות
בעיני לעצב הזמנה שלמה עם אגוטריפין זה כמו להגיש בחתונה-
מנה ראשונה- גלידה
סלטים- גלידה
מנה עיקרית - גלידה
ותוספות כמובן שוב גלידה
ולקינוח, איך לא? גלידה!
אגו טריפ הוא פונט גלידה, הוא טוב לקינוח!
ומי שאוכל מדי הרבה גלידה חוטף חתיכת כאב בטן... אז כדאי בהחלט להזהר;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;993624:
בעיני לעצב הזמנה שלמה עם אגוטריפין זה כמו להגיש בחתונה-
מנה ראשונה- גלידה
סלטים- גלידה
מנה עיקרית - גלידה
ותוספות כמובן שוב גלידה
ולקינוח, איך לא? גלידה!
אגו טריפ הוא פונט גלידה, הוא טוב לקינוח!
ומי שאוכל מדי הרבה גלידה חוטף חתיכת כאב בטן... אז כדאי בהחלט להזהר;)

ואם תראי כזאת הזמנה
כמה אצבעות תסובבי לי ברקה?

• הוסף לסימניות
אני פשוט יקיא את הגלידה!!

• הוסף לסימניות
וקברנה יותר טוב?
עם איזה פונט זה משתלב?

• הוסף לסימניות
אשכול פורימי...

תקוה, אם אותו מזמין עקבי בהזמנה שלו, ובכל מקרה יעשה את הזמנתו אצלך, מה אכפת לך להקליד את ההזמנה (בין כה וכה הוא יצטרך שזה יהיה מוקלד), ותבקשי ממישהו שיעצב לך את זה באגוטריפין 1 ו-2, ואח"כ ישלח לך בjpg?ֿ

תדפיסי, תראי לו, ונראה מי יוריד את מי מהעץ...

bbr, חטפתי בחילה רק מלדמיין לעצמי איך תראה הזמנה באגוטריפין...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א-ירושלמית;993718:
פורימי...

חטפתי בחילה רק מלדמיין לעצמי איך תראה הזמנה באגוטריפין...

אלו המילים שאמרתי לו, בול!

אם החתונה היתה נופלת על פורים זה היה מתאים ביותר חתונה שנופלת באב....?

הקטע זה עם המשפחה יסובבו את האצבע עלי ולא עליו. הוא בחיים לא יגיד שהוא ביקש דבר כזה. והרי מה הוא מבין בעיצוב בכלל?...:D

יש לו איזה חבר שבלבל לו את השכל נוראות בענין,
טענתי כנגדו שהחבר רוצה להפיל אותו באיזה פח....:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;993620:
כן! כזה הוא רוצה, הוא מתעקש. אני מחפשת רעיון איך להוריד אותו מהעננים שלו.

תודה לך

אולי כדאי שתשלחי לו שתי דוגמאות-

--אחת מושקעת ויפה בעיצוב שאת חושבת לנכון ויפה כמעצבת, ויש בה טעימה קטנה אגוטריפית...ועיטורים יפים בנוסף...

--ובשני את הגופן האגוטריפי , גדול, מגושם [אולי תוסיפי מעט סטרוק] ותתני לו לראות את התוצאות ולבחור במו עיניו את ההזמנה שאמורה להיות קריאה גם עבור מבוגרים, וגם מבחינת מכובדות ונקיון...אם זה לקוח קשה-תשתדלי שיצא מכוער כמה שניתן...:)

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אבל בשביל הדוגמא עלי לקנות זאת, זה שווה את זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;993965:
אבל בשביל הדוגמא עלי לקנות זאת, זה שווה את זה?

למיטב הבנתי את לא חייבת. אלא אם כן תשתמשי בו בסופו של דבר...

• הוסף לסימניות
תקוה, בשביל הדוגמה את יכולה לשלוח אלי. אני מוכנה לעשות לך את זה ככה, בלי תשלום, רק לשם השעשוע...

מה שכן - הלקוח הרי לא יודע איך קוראים לכל פונט, נכון? תתקעי לו שלפונט שאת בחרת קוראים 'אגוטריפ'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א-ירושלמית;994331:
תקוה, בשביל הדוגמה את יכולה לשלוח אלי. אני מוכנה לעשות לך את זה ככה, בלי תשלום, רק לשם השעשוע...

מה שכן - הלקוח הרי לא יודע איך קוראים לכל פונט, נכון? תתקעי לו שלפונט שאת בחרת קוראים 'אגוטריפ'.

ואם תגלי שמדובר בבן משפחתך?
אין לי היתר לביישו בפנייך....:rolleyes:

עיצבתי לו הזמנה בכתב החלוצים של פונטביט בשילוב חמוד של הפונט קברנה שהוא גם מסולסל אבל מעודן יותר.

והוא היה מבסוט- הוא רק ידע שאגוטריפין הוא מסולסל בעיטוריו.

תודה לכן על העצות והמחוות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה