כללי פונט אופן טייפ בWORD? עזרה

• הוסף לסימניות
רכשתי פונטים של פונטביט מסוג אופן טייפ.
בחבילת אדובי הכל פועל מצויין, כמו כן גם בקורל.
הבעיה נוצרת במסמכי וורד.
משום מה אין ריוו נכון בין האותיות והמילים.
כל זה בהדפסה ישירה לכל מדפסת.
אם אני מייצר מהוורד קובץ PDF הכל בסדר.

יש פתרון???

(דיברתי עם התמיכה בפונטביט והם לא ידעו לתת תשובה)

• הוסף לסימניות
הכל בסדר גמור, זו רק בעיית תצוגה של הוורד ולא של הפונט

כשתנסה לעשות זום במסך תראה שהכל בסדר (CTRL+גלילה)

• הוסף לסימניות
אבל התוצאה נראית גרוע בהדפסה.

• הוסף לסימניות
היה לי את בעיה כדוגמת זאת בפונט ליוורנו ודוד של פונטביט (בגירסת הOTF שהגיעה ביחד אם אינדי' CS) מה שאני עשיתי (אם כי זה לא פיתרון) להצר את הגופן ל97-95% ואז זה מסתדר.

• הוסף לסימניות
זה לא פיתרון.
מדובר על עבודה גדולה ומאוד רשמית.

• הוסף לסימניות
גם בעבודה גדולה ורשמית ניתן להצר גופן
דוד ונרקיס שניהם לדעתי מורחבים מדי (אני לא היחיד שחושב כך ישנם הרבה שחושבים כך בפרט בענין נרקיס)
שוב: זה לא פיתרון!

• הוסף לסימניות
אוקיי יש התקדמות קלה.
הבעיה היא כאשר הפונט בגודל די קטן 8-10
בגדלים גדולים הכל מצויין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה