כללי פונט אופן-טייפ לא "נמתח"

• הוסף לסימניות
שלום וברכה.
יש ברשותי פונט "אופן טייפ" מורחב, (ספרדי ורשי) שלפי הקטלוג של פונטביט, אמורים "להימתח" כשאני נותנת להם פקודת nasch (אני עובדת באינדיזיין CS2). משום מה זה לא עוזר והפונטים לא נמתחים. כשפניתי (בעבר) לתמיכה הטכנית של פונטביט, הם אמרו לי שהם לא תומכים בתוכנה, אלא בפונטים (..??..)
אולי מישהו יכול להסביר לי בפרוטרוט מה אני אמורה לעשות כדי שתכונת ה"מתיחה" כן תופיע אצלי בטקסט?
תודה רבה.
(כמובן זה דחוף... הגדה של פסח, אלא מה?!)

• הוסף לסימניות
בוחרים את הטקסט. בחלון ה: Character: Opentype: מסמנים Stylistic Alternate

• הוסף לסימניות
לא עובד.... מה עוד לנסות???

ברור שסימנתי בפיסקה יישור משני הצדדים, ועדיין לא....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חשוון;234311:
שלום וברכה.
כשפניתי (בעבר) לתמיכה הטכנית של פונטביט, הם אמרו לי שהם לא תומכים בתוכנה, אלא בפונטים (..??..)

זאת פשוט חוצפה של פונטביט, הרי הפונקציה של אותיות נמתחות באופן-טייפ, לפי מיטב ידיעתי היא רק בתוכנות של Adobee, אז מה זה השטויות האלה שהם תומכים רק בפונטים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה