כללי פונט אלטע-זאכן

• הוסף לסימניות
פונט מיוחד
ניכרת ההשקעה
לדעתי האות צ' צריך להזיז ממש מעט ימינה את הקו האנכי
ולגבי שם הפונט והאפיון שנתתם לו
אני חושבת שהוא לא ממש אלטע זאכן, יש לו סגנון הדור

בהצלחה

• הוסף לסימניות
תענוג.
אמנם יש מתח גדול מידי בין הקווים המאונכים לבין הקווים המאוזנים, אולי לעבות קצת את הקווים המאונכים.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
צריך לשפץ גם האות נ'

• הוסף לסימניות
הוא מזכיר גפנים של המערב הפרוע, כמו שאבחן כבר תא חזי.
לך עם הכיוון הזה. http://www.dafont.com/theme.php?cat=106&page=1

לדעתי זה השלב שאתה צריך לעזוב את המקור ולהשתמש בו רק כהשראה (ואולי כבר עשית את זה?).

• הוסף לסימניות
תודה רבה על כל התגובות, מועיל מאוד!!!

נכתב ע"י אסתר10;2491993:
ולגבי שם הפונט והאפיון שנתתם לו
אני חושבת שהוא לא ממש אלטע זאכן, יש לו סגנון הדור
בהצלחה

תודה, השם שלו נקרא כך משום שהוא השראה מתמונה ישנה שמצאתי
צפה בקובץ המצורף 346341
(יכול להיות שאם באיזה שהוא שלב אני יפרסם את הפונט הזה, אני יעשה לו שינוי השם... )

• הוסף לסימניות
יותר מהכל אהבתי את הצעת ההגשה..

• הוסף לסימניות
כרגיל אתם יוצרים גופנים מעניינים ולא שגרתייים.
> האות ס צריכה תיקון (יישור) וכן ה-ש וה-ג. מעבר לכך נראה טוב מאוד!
> האות עם העיטורים בהתחלה, זה גם גופן?
> יהיה גם מספרים וסימנים?
מאוד אהבתי את ההגשה!

• הוסף לסימניות
חבל"ז
בג' ובנ' הציק מעט העגלוליות משני הכיוונים שלא משאירים כמעט מקום לגג אולי מצד ימין תוריד או תפחית.
ובט' לעבות קצת את עמוד השדרה (מצד ימין) שלא ישבר לו הגב כשמקטינים אותו ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה