כללי פונט ביט או פונטייפ

• פותח הנושא rubi
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מהשאלות הנשאלות כאן בפורום אני שם לב שהמעמדים משתמשים יותר בפונטים של פונטייפ, לעומת פונט ביט, הלא כן?
ואם כן מה הסיבה, האם החבילות המשתלמות של פונטייפ שהיו בעבר הלא רחוק, או שבאמת יש להם את זה יותר?
אני רוצה להשקיע בפונטים חדשים בזמן הקרוב, ורוצה לדעת איפה להשקיע, ומה הלקוחות אוהבים יותר?
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
אם אתה בעימוד - אין על פונטייפ. האופן טייפ שלהם ברמה הכי גבוהה שקיימת כיום.
אני לא מעמדת אלא מתחום המיתוג והפרסום, אבל תיכף יגיעו המייבינים ויסבירו לך מה זה שמים וארץ....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;1704299:
אם אתה בעימוד - אין על פונטייפ. האופן טייפ שלהם ברמה הכי גבוהה שקיימת כיום.
אני לא מעמדת אלא מתחום המיתוג והפרסום, אבל תיכף יגיעו המייבינים ויסבירו לך מה זה שמים וארץ....
אני שואל בעיקר לעימוד ספרים תורניים.

• הוסף לסימניות
זו בדיוק הנקודה הייחודית של פונטייפ

כיום יש להם מגוון של פונטים מעולים גם למיתוג, אבל גולת הכותרת ללא ספק הם האופן-טייפ לעימוד תורני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;1704316:
זו בדיוק הנקודה הייחודית של פונטייפ

כיום יש להם מגוון של פונטים מעולים גם למיתוג, אבל גולת הכותרת ללא ספק הם האופן-טייפ לעימוד תורני
האופן טייפ הוא פרמטר חשוב לי כמעמד, השאלה שלי מה הלקוחות אוהבים יותר?

• הוסף לסימניות
בגדול, צריך את שניהם.
לפונטייפ יש פונטים שאי אפשר בלעדיהם בעימוד תורני, (פרנקריהל למשל.)
ולפונטביט- יש גם פונטים שימושיים מאד כמו: ליבורנה, הדסה, וכו׳.
אם אין לך אפשרות לרכוש משניהם, לדעתי פונטייפ בסיסית יותר לספרי קודש קלאסיים.

• הוסף לסימניות
זה גם תלוי בוותק שלך בעבודה.
הוותיקים יותר, רגילים לפונטים של פונטביט, היות ופונטייפ עדיין לא הוקמה בזמנם.
לפני 7-8 שנים לא היה את פונטייפ, ופונטביט הייתה היחידה (כמעט, כמובן שיש את מאסטרפונט) שסיפקה פונטים יפים, ושימושיים מאוד.

מי שהתרגל לפונטים של פונטביט, לא יכול בלעדיהם.

הוא הדין לבעלי מקצוע בעלי וותק של 15 שנה ומעלה, לפני שפונטביט הוקמה, משתמשים עדיין בפונטים של מאסטרפונט, ולא יכולים בלעדיהם, ענין של הרגל.

• הוסף לסימניות
הפלרונים של פונטייפ - זה בייסיק.
זה מה שאנו רגילים לראות בכל ספרי הקודש [פרנק ריל, ולינא].
לפונטייפ יש את פנינה, שהוא מאוד שימושי במגדר החרדי בכלל ובמגזר החסידי בפרט, [הוא תחליף מרענן של מנטובה]. ניקוד יושב בצורה מדהימה!!! שרות מעולה מסביב לשעון.
מלבד זה גם הפונטיים העיצובים יפים מאוד. בקיצור - בתור מי שההתחלה היא בספרי קודש אני ממליץ על פוניטייפ.

• הוסף לסימניות
כיום פונטייפ כמעט השוותה את עצמה לפונטביט
גם מבחינת מבחר פונטים למיתוג, עיצוב וחדשנות
ניקוד מדוייק,
אפשרות לטעמים ועוד צ'ופרים
כמובן התמחור הריאלי.
ולשירות של פונטייפ כולם יודו שאין מתחרים.

מצו"ב לינק לקטלוג החדש.

קבצים מצורפים

• קטלוג 2015.rar
    2.8 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
כולם פה ממליצים פה אחד לעימוד בסיסי פונטייפ
אכן לי יש חבילה של פונטייפ,
מה המומלצים שלכם לעימוד תורני?

• הוסף לסימניות
פונטייפ-פלרון (פרנקריהל, רש״י, וילנא,) - זה בסיסי.
פנינה
נצח-נריה
ארץ הצבי (ברור מאד לטקסטים מנוקדים)
פרנקפורט
תהילות

• הוסף לסימניות
שכחת גם את קמומיל. אני אישית מאוד אוהב אותו.
הצורפים, שמפניה על משקליו. וכל הפלרונים.

• הוסף לסימניות
למה להסתבך.. פשוט להכנס לאתר ולהתרשם...
לא צריך להיות מבין גדול בשביל זה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י kosta770;1710818:
למה להסתבך.. פשוט להכנס לאתר ולהתרשם...
לא צריך להיות מבין גדול בשביל זה!
אם הייתי מעמד לעצמי אתה צודק,
אבל אני שאלתי מה הלקוחות אוהבים בד"כ.

• הוסף לסימניות
כמו שאמרו כאן יש לשני החברות מה להציע, המבחר בפונטביט יותר גדול, החיסרון הגדול שלהם לדעתי זה הניקוד, בפונטייפ יש פחות מבחר אבל יש יותר משקלים לכל גופן והניקוד בד"כ טוב.

• הוסף לסימניות
נריה הכוונה נצח נריה. מאוד הולך אצלי, הרבה לוקחים אותו לחלון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 5127109;1714792:
נריה הכוונה נצח נריה. מאוד הולך אצלי, הרבה לוקחים אותו לחלון.

כן, אלא שרק עכשיו גיליתי שקורים לו גם נריה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה