נכתב ע"י Yony;736717:דומים נוספים:
יש לשיינפלד את הפונט 'ירושלמי'
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=63046&highlight=שיינפלד
וגם יש פונט חינמי של פרוייקט קולמוס: Shmuel CLM
פונטי קולמוס הם חינמיים.נכתב ע"י bp131;736719:תודה,
אבל את שניהם אין לי..
אולי פונט אחר?
נכתב ע"י שיר770;736814:פונטי קולמוס הם חינמיים.
תעשי חיפוש בפורום, מישהו העלה אותם פעם.
ואם לא תמצאי בערב אוכל להעלות לכאן.
נכתב ע"י ונתנו10;737924:תזכורת: גרפיקאים כבר חטפו קנסות רציניות כשהשתמשו עם פונטים גנובים!
נכתב ע"י אוהב0ישראל;737942:מצטרף להודעתו-אזהרתו של ונתנו
להשתמש בפונטים גנובים לא יעשה טוב לאף אחד.
סה"כ גם פה וגם במקומות אחרים (ומבלי לדון לגבי ההלכה ולהבדיל החוק) מסתובבים יוצרי הפונטים ועובדיהם, ובקלות רבה מאוד ניתן לעלות על מי שמעצב עבודות עם פונטים שלא נרכשו כחוק.
הקנסות לא עלולים, אלא ודאיים - גבוהים מאוד וחבל.
האם יש בעיה עם הפונטים שהעלתי?נכתב ע"י ונתנו10;737924:תזכורת: גרפיקאים כבר חטפו קנסות רציניות כשהשתמשו עם פונטים גנובים!
נכתב ע"י שיר770;738049:האם יש בעיה עם הפונטים שהעלתי?
את כולם הורדת מכאן מתישהו תחת הכותרת: פונטים חינם של קולמוס.
אני טועה במשהו?
יש אפשרות קטלוג. ואת זה התוכנה של אליהו פריד עושה- אתה יכול למחוק את הפונטים שנראים לך לא חוקיים.נכתב ע"י seven;738053:לא מכיר את אליהו פריד [די חדש ב'פרוג']
תראה, ראשית תודה רבה לך על התגובה והצעת העזרה!
שנית, גם אם זה כמו שאתה אומר זה בעיה בשבילי..
מדוע?! פשוט, משום שבכל התקופה של הכמה שנים האחרונות לא נראה לי שהשתמשתי ביותר מ-1% מכלל הפונטים.. כך שלא ממש יודע למי יש ולמי אין רישיון (לא קניתי מעולם פונטים, ות'אמת זו הפעם הראשונה שאני שומע, כאמור, שיש זכויות יוצרים לפונטים?!?) אז מה שיכול לקרות זה שפשוט הוא ימחק לי כמה אלפים של פונטים וישאיר לי 'טעם מר'.. קרי, כלום פונטים יחסית למה שאני רגיל...
אאכ.... האם ידוע לך על אפשרות של קטלוג עפ"י רישיון?
משגע אותי ששנים אחרי........... נודע לי ש....
אם מישהו יודע לענות לי, לייעץ לי ולעזור לי (גם בהבאת פונטים עם רישיון..) - אודה לכם מקרב לבי!
כל דבר, כל עזרה.
תודה רבה כתיבה! ולשאר...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים