פונט פונט ווילניו

• פותח הנושא אליהו פריד
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
פונט מקורות בהשראת האות הווילנאית הידועה.
אמנם זוהי אות גרפית, אך היופי שלה היא התנועה הקליגרפית החופשית שנוצרת בה.

קבצים מצורפים

• 83769.pdf
    KB 616.1 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
כמה חיכיתי שתעלה משהו חדש!
יפה מאד!
הב' מעוצבת מדהים לדעתי
עם הל' יש (לי) בעיה קטנה, החלל בתוכה גדול מידי (זוהי הצורה שהצלחתי להגדיר זאת)

• הוסף לסימניות
באמת יפה פונט חזק.

• הוסף לסימניות
אלי, יפה מאוד.

פונט עם מראה עתיק-משהו. אהבתי מאוד מאוד.

• הוסף לסימניות
תנסה להוריד קצת מעובי הי' בחלק העליון, הוא בולט למשל כשהוא ליד האות ויו.

• הוסף לסימניות
לדעתי החלל הריק בתוך האותיות גדול מדי [אותיות וילנא המסורתיות בנויות על כתב "וועליש" שהוא כתב סת"ם במקורו שהוא בעצם אות מרובעת [3*3 עוביי אות], וכאן יש חלל גדול הן לאורך והן לרוחב, זה נותן התפשטות של העין מדי ולא ממוקד

• הוסף לסימניות
יפה הפונט הזה. בכמה לפרוג זהב? ;~)

א- עמוסה בצד ימין ודלילה בצד שמאל.
ש- כדאי לעגל מעט בצד ימין למטה. נראה לי שפיצי מידי איך שהוא עכשיו.
ס- בחלק העליון הימני נראה לי עגול מידי.

• הוסף לסימניות
לי דווקא הפריע הרגל של ה-ז'. הוא עקום בצורה ישרה מידי (:confused:). נראה לי שהיא צריכה להיות כמו הק של ה-ג' (זה שיוצאת ממנו הרגל הקטנה).
פונט מקסים - דרך אגב...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה