כללי פונט 'זרקא' מה עושים?

• הוסף לסימניות
כלקוח פונטייפ מאוד התרשמתי מהפונט 'זרקא' שלהם
דא עקא שהפונט הוא רק במשקל רגיל ואין לו עוד משקלים
מה עושים? האם ניתן לעמד ספר ללא 'בולד' ?
לפני כחודשיים קיבלתי תגובה מפונטייפ שתוך שבוע הם יוציאו לאור עוד 4 משקלים של הפונט הנ"ל... קצת מגוחך?!
האם מישהו יכול לייעץ לי תחליף ?

ממתין לתגובה שלכם.....

• הוסף לסימניות
אני באותה דילמה עם הפונט סברס שלהם, זה היה יכול להיות מאד שימושי אם היה לו עוד קצת משקלים

• הוסף לסימניות
כרגע התחליף האידיאלי לפונט זרקא זה פרנקפוט (פונטייפ) בהמלצת ר' אליהו פריד..

• הוסף לסימניות
תנסה לעשות לפונט (או לבקש ממי שיש לו את הפונט הזה) קו דק של עובי 0.25 מסביב לאות או אפילו פחות ולראות איך זה נראה ואז להגדיר זאת כסגנון תו בולד ואולי כך לפתור את הבעייה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טקסט;1588307:
תנסה לעשות לפונט (או לבקש ממי שיש לו את הפונט הזה) קו דק של עובי 0.25 מסביב לאות או אפילו פחות ולראות איך זה נראה ואז להגדיר זאת כסגנון תו בולד ואולי כך לפתור את הבעייה

אכן זה הפתרון.
יש לי את הבעיה באינדיזיין עם אחת החברות שלא מדגיש לי את האותיות במשקלים שונים,
אבל הבעיה היא שצריך להתאים עובי לכל גודל של אות, לגודל 10 אני מוסיף 0.15 לכותרות לפעמים צריך 0.3 או 0.4 ובכותרות ענק בהתאם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה