כללי פונט חדש בתהליכי בניה

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 421.9 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
אין תגובה...

• הוסף לסימניות
לכן כתבתי שהגירסה הסופית תהיה מספר 15....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רומינגטון;40969:
יפה מאד,
פ' הלפופה???

רואים שאתה לא בעל קורא תימני (גם אני לא)....

יש להם אות פ' מיוחדת, שבמקומות מיוחדים הם משתמשים בה במקום האות פ' הרגילה.

• הוסף לסימניות
נקי כפיים, אשמח לשמוע את ההערות (תכתוב רק עשר אחוז מהן, אני לא רוצה לעייף אותך בכתיבה....)

• הוסף לסימניות
יפה,

תעלה את הגירסא הסופית.

• הוסף לסימניות
למה לא עומדת בתלם?

• הוסף לסימניות
שלום זה כבר פונט או הצמדת אותיות בתוכנה?? (הריווח בעייתי)
הפונט מאוד מאוד בוסרי, אם תעלה את הסריקה המקורית, אוכל להגיב הלאה.

• הוסף לסימניות
א. זה כבר פונט. הדפסתי את זה מוורד. אשמח לשמוע תגובות על הריווח. אין לי בזה נסיון כלל וכלל.

ב. הסריקה המקורית? טוב שלא ראית אותה. זה היה אותיות קטנות מאוד, ובסריקה הקווים לא היו ישרים, והייתי צריך לעבוד על כל אות כדי לרטש אותה.

• הוסף לסימניות
מה היתה שיטת הריווח שלך?

• הוסף לסימניות
עוד לא עבדתי על הריווח. אני עדיין עובד על עיצוב האותיות. בבקשה תן לי קצת עזרה בענין הריווח. תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה