כללי פונט חדש חם מהתנור!!!

• הוסף לסימניות
הרבה זמן היה לי חסר כזה פונט בעברית. באנגלית יש מאות פונטים כאלה, אבל בעברית הם חסרים. חיפשתי וחיפשתי, ולא מצאתי. אז למדתי איך עושים פונטים, ועשיתי לי לבד.

תגיבו.:)

קבצים מצורפים

• Document1.jpg
    KB 209.6 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
למה לא בשם אשכנז-דקורטיבי?
דווקא נראה טוב.

• הוסף לסימניות
'אביטל' זה שם של אדם שמאוד יקר לי.

אישתי.....

(עיין ערך 'חפציבה').

• הוסף לסימניות
הפונט הוא עדיין לא גמור (בניתי אותו על קובץ של פונט אהרוני, ולא סידרתי את כל הסימנים שיתאימו לפונט החדש) אבל כשהוא יהיה גמור, אחלק אותו לחברי הפורום. למי שמעמד ספרי קודש, ואוהב לעשות עיצוב 'קצת יותר' מעבר לסגנון השמרני - זה פונט מצויין.

• הוסף לסימניות
מאוד יפה אבל מתאים לסגנון מאוד מסוים של עבודות

• הוסף לסימניות
בודאי. הוא מתאים רק כאות פתיח או כותרת של ענין כללי (למשל: שם של פרשה בספר על פרשת השבוע, סימני ההגדה של פסח וכדומה).

• הוסף לסימניות
איך עושים פונטים?
ואיך לומדים לבד לעשות?
גם לי יש כל מיני רעיונות לפונטים שהייתי רוצה אבל לא עלה בדעתי שאפשר לעשות לבד.

באיזה תוכנה עושים?

• הוסף לסימניות
לגינגית,

בקרוב אני אעלה מדריך מפורט לייצירת פונטים.

• הוסף לסימניות
וואו. כל הכבוד. תודה רבה לך.

• הוסף לסימניות
תודה רבה - על מה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקנער;35111:
...אבל כשהוא יהיה גמור, אחלק אותו לחברי הפורום. למי שמעמד ספרי קודש, ואוהב לעשות עיצוב 'קצת יותר' מעבר לסגנון השמרני - זה פונט מצויין.

אז אתה מבין על מה התודה?

• הוסף לסימניות
יפה ועשיר. כל הכבוד.

אגב - לכל יוצרי הפונטים לספרי קודש: אנא תחזרו לייצר גם את האות א-ל המשולבת, בה השתמש מאות שנים כדי להמנע מכתיבת שמות הקודש. ניתן 'להושיב' אותה במקלדת על אות שאינה בשימוש בפונטים מסוג זה, כמו ~ למשל...

• הוסף לסימניות
מחכה בקוצר רוח!

• הוסף לסימניות
לאור התגובות החמות, אני בקרוב אעלה את הפונט. בכל מקרה אני מעלה רק את הגירסה הראשונית, ולא את הגירסה הסופית. את הגירסה הסופית אני אנסה למכור למסטרפונט או פונטביט, תמורת חבילת פונטים.

• הוסף לסימניות
תמורת "חבילת" פונטים?

• הוסף לסימניות
אני לא רואה אותם מקבלים כזה גופן.
לא חלילה שהגופן לא טוב, ההיפך הוא הנכון. גופן מעולה.
רק זה מדי דומה לאשכנז, ולכן ייתכן שיעשו בעיות...

• הוסף לסימניות
יותר מסתבר שמסטרפונט יקבל את הפונט, ולא פונטביט. האחרונים עובדים עם רשימה מצומצמת מאוד של מעצבים, שאפשר לספור אותם על אצבעות הידיים. מסטרפונט לעומתם, מקבל המון פונטים מכל מיני מעצבים.

אחוזים מהמכירות זה לא כל כך שווה, תעשו חשבון: נניח שהפונט נמכר בתוך חבילת פונטים שעולה שש מאות דולר, ונניח שיש שישים משקלים בחבילה זו, יוצא שכל גופן נמכר בעשר דולר. ונניח שאקבל שלושים אחוז מזה, ס"ה = שלוש וחצי דולר. כמה כאלה ימכרו בעשר שנים? אולי חמש מאות, ס"ה בעשר שנים = 1500 דולר.

חבילת פונטים שווה בסביבות שש מאות דולר, ואני מקבל אותה מיד, כאן ועכשיו, ולא צריך לחכות לכלום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה