כללי פונט חדש חם מהתנור!!!

• הוסף לסימניות
אני מציע לך לשמוע קצת מידידינו (איפה הוא?) אלי פריד על תלאותיו עם מסטרפונט לפני שאתה רץ למכור להם:
הם מחתימים על חוזה דרקוני שבו אינך מקבל כל תמורה בשנה הראשונה, ורק אח"כ אתה מקבל פרורים עלובים ובתמורה אתה צריך להתחייב שלא למכור או לעצב שום פונט לשום חברה אחרת במשך 3 שנים... ועוד רעיונות הזויים כמיטב המוח הקודח של החברה הכושלת הזו.
נכון, פונטביט לא מקבלים כמעט פונטים מבחוץ אבל יש לזה סיבה והיא "מקצועיות" והמבין יבין

• הוסף לסימניות
באמת פונט שחסר אצלנו.

יפה מאוד.

• הוסף לסימניות
נקי כפיים, עד כמה שידוע לי, אלי גם לא היה מרוצה מפונטביט.

• הוסף לסימניות
הכרזה חגיגית:

אני מצרף בזה את הפונט, להנאת כולם.

שימו לב!!! הפונט ממש לא מושלם, (גודל האותיות אינו זהה לחלוטין, הרווח בין האותיות אינו זהה, וכו' וכו') אולם בתור אות פתיח אפשר להשתמש בו. אני אמשיך לעבוד עליו ולשפר אותו, ואז אגיש לכם אותו מושלם.

בקשה אחת קטנה:
אם השתמשתם בו, אנא הודיעוני (בפרטי) כדי שארווה נחת.

קבצים מצורפים

• ABRAM___.ZIP
    KB 46.7 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
גרפיקנר, האם יצירת פונט זה מקצוע מיוחד? או כל אחד יכול?
תמיד רציתי ליצור פונטים תוכל להביא קצת פרטים?

• הוסף לסימניות
דעתי: פונטביט לא יקבלו את הפונט, ועם מסטרפונט לא כדאי.

• הוסף לסימניות
אני מבקש שוב,
אם אתם משתמשים בפונט, אנא שלחו לי העתק של העבודה, כדי שאהנה ממעשה ידי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סאן דיי;35574:
גרפיקנר, האם יצירת פונט זה מקצוע מיוחד? או כל אחד יכול?
תמיד רציתי ליצור פונטים תוכל להביא קצת פרטים?

גם אני לא ידעתי ליצור פונטים, אבל עשיתי חיפוש קצר בעזרת מיסטר גוגל, ויש שפע של חומר - גם בעברית - על יצירת פונטים.

יגעת ומצאת - תאמין!

בין כך ובין כך, כשאתפנה אכתוב מדריך קצר על יצירת פונטים, ועוד חזון למועד.

• הוסף לסימניות
אני מעמד בתג והפונט מהמם, ואני מרגע זה אשתמש עמו. תודה על הרצון להיטיב.

• הוסף לסימניות
ניסיתי את הפונט היפה אביטל. בוורד הוא נפתח כרגיל אבל בפוטושופ הוא לא מופיע לי ברשימת הגופנים. יש לך הסבר מדוע?

• הוסף לסימניות
נראה לי שהשם הפנימי שלו הוא abrams b
תנסה, ותחזור אלי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה