כללי פונט חדש -נפש

• פותח הנושא אליהו פריד
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
פונט טקסט אלגנטית, ברמת סקיצה.

קבצים מצורפים

• 83769.pdf
    KB 136.3 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
יפה, נקי,
אבל
אתה חייב לתקן את ה-ו' וה-י' (ומשערת שגם את ה-נ' סופית). הם לא יושבים טוב.
ה-ו' ארוכה מדי ונראה שהיא עולה מעל לשורה בטקסט רץ.
גם ה-י' נראית ארוכה לגודלה, ועולה מדי למעלה.
הן גם שמנות מדי.
והרווחים שלהן לא משהו.

מקווה שזה בסדר שיש לי כל כך הרבה הערות. זה מה ש"קפץ" לי לעין מהסתכלות לא מעמיקה בגוש טקסט.

• הוסף לסימניות
תדפיס

• הוסף לסימניות
יפה.
בפונביט היו קוראים לו "אהרוני ניו"...

• הוסף לסימניות
במצה זה כ"כ שונה מכל יני נרקיסים למיניהם? סליחה על הבורות

• הוסף לסימניות
זה פונט טקסט פשוט. זה לא נרקיסים.

• הוסף לסימניות
נקי ונחמד (יש כמה אותיות הזקוקות לליטוש), אבל לא מהווה בשורה בעולם הטיפוגרפיה.

• הוסף לסימניות
אלי, פונט יפה מאוד, אהבתי.

ובקשר לתגובה הזאת -

נכתב ע"י ariels;43120:
יפה, נקי,
אבל
אתה חייב לתקן את ה-ו' וה-י' (ומשערת שגם את ה-נ' סופית). הם לא יושבים טוב.
ה-ו' ארוכה מדי ונראה שהיא עולה מעל לשורה בטקסט רץ.
גם ה-י' נראית ארוכה לגודלה, ועולה מדי למעלה.
הן גם שמנות מדי.
והרווחים שלהן לא משהו.

מקווה שזה בסדר שיש לי כל כך הרבה הערות. זה מה ש"קפץ" לי לעין מהסתכלות לא מעמיקה בגוש טקסט.

אריאל יקירי, תגדיל באקרובט לגודל של 800 אחוז (בערך) ואז תראה שאין שום בעיה באותיות הנ"ל. כמו שטיפוגרף אמר לך, תדפיס, ואז תראה שזו לא בעיה בפונט, אלא בתצוגת המסך כאשר המסמך הוא קטן. כאשר מגדילים את המסמך, האותיות נראות בסדר גמור.
:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה