כללי פונט חדש של פונטייפ - מה דעתכם

• הוסף לסימניות
קיבלתי במייל. פונט מהונדס ולא מעוצב, לשם שינוי.
הפונט אקסליבריס.

וזה תיאורו:
יצא לאור פונט "אקסליבריס" בשני משקלים.
מדובר בסוג של פונט נאיבי משהו בין כתב יד באותיות דפוס.
הפונט משכנע כאילו באמת נכתב ע"י אדם, לציון הערותיו או הגיגיו.

קבצים מצורפים

• אקסליבריס.jpg
    KB 329.7 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
לעניות דעתי, הכוונה שזהו פונט ששופץ מפונט קיים.

אליהו פריד, האם צדקתי?(:

• הוסף לסימניות
את הפונט כתבתי ביד שוב פעם ושוב פעם ושוב פעם ו...., סרקתי, שיפצתי כמה שפחות שלא לפגוע באותנטיות, בחרתי את גרסאות האותיות אחד לאחד וזה פחות או יותר כל המלאכה.

• הוסף לסימניות
עוד פונט יצירתי מבית פונטייפ.
בשניה שראיתי כמובן שהזמנתי את שני משקליו.
קצת מפריעה לי הפ' סופית הלא ברורה. אבל המקצב והרעננות מחפים על כך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;908091:
עוד פונט יצירתי מבית פונטייפ.
בשניה שראיתי כמובן שהזמנתי את שני משקליו.
קצת מפריעה לי הפ' סופית הלא ברורה. אבל המקצב והרעננות מחפים על כך.

אכן, עוד פונט יצירתי מבית פונטייפ.

• הוסף לסימניות
רק תגידו אם שם הפונט הוקרץ ממחשב שמות המבצעים של צה"ל...

• הוסף לסימניות
גם אני הזמנתי את הפונט, פונט מהמם במקוריותו.
פונטייפ עלו והצליחו!!!

• הוסף לסימניות
פונט חמוד. ללא ספק.
סתם שאלה,
מה השימוש שניתן לעשות בפונט כזה?
אני פשוט מתלבט אם להזמינו או לא.

• הוסף לסימניות
פונט חמווווד!
הוא מיד הזכיר לי את הכתב המסולסל של הגננות של פעם כשהם היו כותבות הזמנות למסיבה או לדף קשר... :)

• הוסף לסימניות
לי הוא הזכיר אימונים בחוג לקליגרפיה אלה עם הציפורן. (רק שזה לא בדיוק רולית, ובוודאי לא הספרדי או המה שקראו לו...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה