כללי פונט למכונת כתיבה

• הוסף לסימניות
משהו יודע אולי, איזה פונט נראה כמו הכתב של מכונת כתיבה??
תודה מראש!!

• הוסף לסימניות
מכונת הדפוס של פונטביט

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, מכונת דפוס- זה שם של פונט? איך כותבים אותו באנגלית?

• הוסף לסימניות
כן, זה שם הפונט.
ואני חושבת שגם אם תכתבי בעברית "מכונת הדפוס" בפונטביט - הוא יביא לך את הפונט

• הוסף לסימניות
אני חסומה לאתר של פונטביט, רציתי לבדוק אולי יש לי אותו, יש לך מושג איך כותבים אותו באנגלית?

• הוסף לסימניות
כן, אני רוצה אותו

• הוסף לסימניות
יש לי שגיאת העלאה,
יש לך מושג למה?

• הוסף לסימניות
כתבת שאם ארצה יש לך אותו, אז כתבתי שאני רוצה,
תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צירי;1296671:
כתבת שאם ארצה יש לך אותו, אז כתבתי שאני רוצה,
תודה.

כן, הבנתי, רק בהתחלה כתבת משהו שונה וזה מה שאני ראיתי....

• הוסף לסימניות
כן, שלחתי לך באישי.
אין מילים על הנכונות!

• הוסף לסימניות
יש גם את רמינגטון של מסטרפונט.

• הוסף לסימניות
..

קבצים מצורפים

• 1.PNG
    KB 47.9 · צפיות: 79
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1297211:
כנראה שלא רק את...
אני מקווה שפונטביט לא קורא את האשכול...
דווקא לי לא מפריעה שפונטביט כן יקרא את האשכול וימצה את הדין עם המעתיקים ועם המפירים את זכויותיהם אחרי כ"כ הרבה אשכולות בפורום על זכויות יוצרים
זה רק יהיה בעיה של חילול ה'

• הוסף לסימניות
כולכם צודקים,
פשוט יש לי המון פונטים שהם חינמיים,
ואני כבר לא מבדילה מה כן ומה לא.
תודה למע(א)ירים!
אשתדל לתקן זאת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה