כללי פונט לתוי נגינה

• הוסף לסימניות
יש דבר כזה?
ביקשו ממני לעשות ספר עם תוי נגינה.
איך זה עובד?

צריכה להחזיר תשובה בהקדם אשמח לכל בדיל מדע בנושא.

• הוסף לסימניות
הלכתי לגוגל לחפש...
אם את ממש רוצה להשקיע אז יש כאן תוכנה חינמית. אני מאמין שהיא תדע ליצא קובץ תמונה כלשהו.
http://www.toggle.com/lv/group/view/kl39884/Finale_2007.htm

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
זה טקסט שמשתלב בתוך הטקסט הרגיל.
לא יודעת אם התוכנה הזאת תעזור.
אבל אבדוק אותה

• הוסף לסימניות
תווי נגינה הוא עסק מסובך
א. כי א"א לשייך סתם ככה אות לתו
כי נניח שיש לי תו שמינית כשהוא מתחבר לעוד תו של שמינית הוא מתחלף לתו חדש

ב. אין לתווי נגינה יוניקוד

עם טכנולוגית האופן טייפ אני מאמין שאפשר למצוא לזה פתרון

• הוסף לסימניות
אני לא חושב שזה תפקיד של הגרפיקאי...
רק מי שמבין במוזיקה ותווים יוכל לעשות את זה,
זה ממש לא פשוט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Srool;297384:
אני לא חושב שזה תפקיד של הגרפיקאי...
רק מי שמבין במוזיקה ותווים יוכל לעשות את זה,
זה ממש לא פשוט.

זה דווקא כן תפקיד של גרפיקאי, אבל הוא צריך להיות בעל הבנה בתווים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tali25;297221:
יש דבר כזה?
ביקשו ממני לעשות ספר עם תוי נגינה.
איך זה עובד?

מבחינת פונט לתווים, אני עובד עם פונט ששמו Sonata למצבים שבהם אני נדרש לשלב דוגמאות או קטע קצר של תווים.
לשילוב קטעים ארוכים (שורת חמשה, פרטיטורה, וכו') אני נעזר בתוכנה כתיבת תווים מקצועית ששמה Finale.

כאשר העבודה מתבצעת מול מוסיקאים מקצועיים, מגיעים התווים במרבית המקרים ישירות מתוך תוכנת Logic שמשמשת אותם להקלטות ולבניית העיבודים השונים. השלב הבא הוא להעביר אותם ל-Finale, לקבוע את הסדר הסופי שלהם, לבצע תיקונים ועדכונים דרושים (כמו הוספת המילים של השיר או הוראות והערות של המוסיקאי) ולהפיק אותם משם לצורך עימוד או כעימוד מוגמר (בהתאם לצורך).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה