כללי פונט מתנה

• פותח הנושא BRO
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• yiddishkeit.png
    yiddishkeit.png
    KB 55.9 · צפיות: 42
  • הוסף לסימניות
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
הכפתור להורדה לא לחיץ
מישו יודע למה?

• הוסף לסימניות
אצלי הוא לחיץ, אבל חסום,
תעתיקי את השורה ותדביקי בכתובת של דף חדש אם הלינק לא נלחץ

• הוסף לסימניות
הכפתור הזה:

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 78.5 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• pesach.png
    KB 445.1 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
האם ניתן לעשות בו גם שימוש מסחרי?

• הוסף לסימניות
מצורף בקובץ, מסמך PDF עם פרטי הרשיון.
משמע שם שמותר. (בהגבלות מסוימות ובנתינת קרדיט).

• הוסף לסימניות
כתבתי את שמי וזה עדיין לא נותן לי ללחוץ על הורדת הפונט,
מה אמורים לעשות עכשיו?

תודה לעוזרים:)

• הוסף לסימניות
גם לי הוא לא נתן,
תעתיקי את השורה של הכתובת לשורת הכתובת, ושם תרשמי את שמך ואז הכפתור של ההורדה הופכת להיות אדומה ואז יש אפשרות להוריד..
בהצלחה

ותודה רבה

• הוסף לסימניות
לחסומים?

• הוסף לסימניות
הנה,
מה עושים?
רשמתי את השם וזה עדיין לא נותן לי...

קבצים מצורפים

• 123.JPG
    KB 159.7 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
צריך לרשום בעברית בשביל שייתן

• הוסף לסימניות
אני רשמתי באנגלית (קפס לוק של עברית) וזה נתן לי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה