כללי פונט נעלם לי באינדזיין

• הוסף לסימניות
מה עושים?
התקנתי ליבורנה ספר מורחב
ואינדי' לא מזהה אותו.
באילוס' הוא עובד נהדר ובאינדי' הוא פשוט התאדה.
מישהו יודע מה זה?

• הוסף לסימניות
אם רכשת את זה מפונטביט הם יעזרו לך בבעיה.

• הוסף לסימניות
ב״ה

תפתחי את התוכנה מחדש..

• הוסף לסימניות
פונטביט ממליצים על ריסטארט למחשב-
דבר שכבר עשיתי כמה פעמים לפני ולא הועיל.

יש איזו שהיא אפשרות לאפס את התוכנה אולי זה יעזור?

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה דומה עם הפונטים של פונביט, שבאינדי כל המשקלים האחרים של הגופנים נעלמים.
לפני הרבה זמן ניסיתי לטפל בבעיה עם חברת פונביט, הם ניסו לעזור אך ללא הצלחה.

• הוסף לסימניות
זה מעניין, כי לי זה קרה עם פונט מערכת 'אריאל' הכי פשוט שיש, מופיע לי בכל המשקלים חוץ מהמשקל הרגיל,
בתוכנות אחרות המשקל הרגיל מופיע מצוין, ולא עזר התקנה מחדש של הגופן ושום דבר אחר...
יש למישהו פתרון גם לזה?...

• הוסף לסימניות
אוווווווף!!!
זה מעצבן נורא.
קניתי משקל מורחב כדי שהניקוד ישב טוב
ובסוף---

אין שום פתרון?

• הוסף לסימניות
תנסה להעתיק את הפונטים הבעייתיים לפה
C:\Users\USER\AppData\Roaming\Adobe\Fonts

או פה
C:\Program Files\Adobe\Adobe InDesign CC 2015\Fonts

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה