פונט פונט סת"ם ספרדי

• הוסף לסימניות
שלום,
האם מישהו יודע האם לפונטביט יש פונט סת"ם ספרדי מדוייק? אם כן, מה שמו?

ובכל מקרה, האם יש פונט כזה חינמי? (חשוב שיהיה דווקא ספרדי...)

תודה לכולם:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נתנאל וייס;815124:
שלום,
האם מישהו יודע האם לפונטביט יש פונט סת"ם ספרדי מדוייק? אם כן, מה שמו?

ובכל מקרה, האם יש פונט כזה חינמי? (חשוב שיהיה דווקא ספרדי...)

תודה לכולם:D

יש פונט כזה חינמי לקולמוס.
שלחתי אותו אליך בעבר יחד עם כל קולמוס.

יש גם לפונטביט, שני פונטים סתם ממ"ש, וסתם. נדמה לי שלשניהם יש גם גרסה לספרדי.
מיקום ניקוד לא בדקתי.

• הוסף לסימניות
יש לפונטביט פונט שנקרא סת"ם ספרדי.

• הוסף לסימניות
היכן אני משיג את פונט סת"ם ספרדי של קולמוס.
והאם יש משהו יותר מוצלח חינמי.?

• הוסף לסימניות
למי יש פונט סת"ם ספרדי להביא לי?

למי יש פונט סת"ם ספרדי להביא לי?

• הוסף לסימניות
יש לפונטייפ בקטלוג החדש פונט יפה, יש לו כמה בעיות טכניות מדווחות, אקווה שהם יטפלו בזה

• הוסף לסימניות
כאן יש לך חבילת פונטים חינמיים (קולמוס) לשימוש חופשי. ביניהם גם סת"ם ספרדי וסת"ם אשכנזי.

• הוסף לסימניות
כאן יש לך חבילת פונטים חינמיים (קולמוס) לשימוש חופשי. ביניהם גם סת"ם ספרדי וסת"ם אשכנזי.
אני לא רואה שם כלום.
אני צריך פונט סת"ם ספרדי חינמי
אשמח לכל עזרה.
זה ממש דחוף.
מצאתי איזה משהו חינמי אבל זה לא מסתדר עם הטעמים

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה