כללי פונט פרנקרול FrankRuehl

• הוסף לסימניות
מישהו "טיפל" בפונטים של המחשב שלי ובטעות נמחק הפונט הנחוץ הזה
לכאורה יש לי אופיס חוקי וקנוי ואני יכול להתקין הכל מחדש
אבל קל יותר להתקין רק פונט הזה
תודה

• הוסף לסימניות
תשלחי לי מייל ואני אשלח לך בל"נ
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
תודה על הפונטים שקיבלתי אבל עדיין יש בעיה חלקית

התקנתי את ארבעת הפונטים שנשלחו אלי
ואח"כ בדקתי בוורד, ואכן מופיעים שנים מהם, אחד הוא הפרנקרול FrankRuehl אותו אני צריך בעיקר, כי הרבה מסמכים בהם השתמשתי בו משתנים עתה כשאני פותח אותם בלעדיו
ועוד אחד בשם FrankRuehlMF
אבל חוץ מהשאלה איפה השנים האחרים שלא כל כך איכפת לי, יש בעיה
הפרנקרול הרגיל לא מוקלד במסמך גם כשאני מנסה כמעט בכל צורה אפשרית להשתמש בו
אמנם ה FrankRuehlMF כן מתפקד כרגיל
אבל איפה הFrankRuehl אותו אני צריך?
ועוד פרט מעניין, שאם אני פותח מסמך ישן שמוקלד בפרנקרול, הוא נשאר בפרנקרול ולא משתנה (כי משהו הועילה ההתקנה, עובדה שהוא נמצא ברשימת הפונטים, קודם ההתקנה המסמך המוקלד בפונט פרנקרול היה מתהפך לפונט אחר המצוי במערכת)
ועוד הועיל ההתקנה שאם אני צובע אות פונט אחר במברשת כשהסמן על הפרנקרול במסמך הישן, זה עובד והפונט משתנה לפרנקרול
מסובך להבין, אשמח להסביר
והעיקר אשמח לקבל פתרון
תודה

• הוסף לסימניות
FrankRuehlMF הוא פונט מסחרי של מסטרפונט. כדאי לך למוחקו.
אם לא רכשת אותו מהם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1214762:
FrankRuehlMF הוא פונט מסחרי של מסטרפונט. כדאי לך למוחקו.
אם לא רכשת אותו מהם

וגם לא לספר להם שהיה מותקן אצלך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;1214775:
וגם לא לספר להם שהיה מותקן אצלך.
גם לך שלמה תודה ומוכרח אבל להוסיף שהאוירה פה קצת סטלניסטית

• הוסף לסימניות
הם מבקשים את טובתיך, אם היה של פונטייפ היו אומרים לך התקשר לפונטייפ ותיישר את הענין, אבל ממסטרפונט השמר והזהר, הם עלולים על הכל.;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה