שיתוף פונט שאני עובדת עליו, אשמח לשמוע חוות דעת

• הוסף לסימניות
להלן כמה דוגמאות
1681331080812.png

• הוסף לסימניות
ואווווו
נראה מעולה ממש!
הרבה הצלחה ותודה על השיתוף

• הוסף לסימניות
וואו, נראה פונט מדהים!
תצליחי!

• הוסף לסימניות
פונט מקסים!
זורם בעין ומביע..
באות ק' קצת להרחיק מהדופן וגם ליישר אותה יותר
1681332152093.png

הצלחות!

• הוסף לסימניות
תודה!!
אשמח לעוד הצעות לשיפור

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה! עזרתם לי!
אשמח לשמוע עוד הערות

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
וואו
מדהים
דווקא לי לא הפריע הג'
אבל אולי באמת את הש' טיפה להרחיב
מדהים!

• הוסף לסימניות
פונט יפה מאד!

צודק @נקודת מחשבה לגבי ה־ג, ולדעתי הוא הדין לגבי הרגל של ה־א.

הערות נוספות: ה־מ, לדעתי, צריכה להיות בסגנון ה־ס וה־ט, כלומר: עגלגלה, ועם חלל רחב יותר בפנים.
באופן כללי חשוב להבין שכשאנחנו בונים אות אנחנו בונים לא רק את הקו השחור אלא גם את החלל הלבן.

כמו"כ, ההתעקלות של ה־ק מפריעה לי.
עוד כלל חשוב: כשבונים פונט, לא בונים 27 לוגואים, אלא לוגו אחד בלבד. ולכן, גם אם כל אות בפני עצמה יפהפייה, זה לא יהיה פונט אם כמבנה הוא לא יהיה נעים.
מהסיבה הזו, כשמעלים פונט לביקורת חשוב להעלות אותו כרב טקסט, ולא כמשפטים בודדים. כך תהיה לנו התרשמות על הקריאות שלו כמבנה – גם בפונט שלא נועד להיות רב־טקסט!

הערה נוספת: לדעתי כדאי לעבוד על יישור הקו. כלומר, למרות שזה פונט עגלגל וקופצני, הוא יהיה נעים יותר אם הגגות והבסיסים יהיו באותו גובה בדיוק. שווה לבדוק.

• הוסף לסימניות
פונט יפה מאד!

צודק @נקודת מחשבה לגבי ה־ג, ולדעתי הוא הדין לגבי הרגל של ה־א.

הערות נוספות: ה־מ, לדעתי, צריכה להיות בסגנון ה־ס וה־ט, כלומר: עגלגלה, ועם חלל רחב יותר בפנים.
באופן כללי חשוב להבין שכשאנחנו בונים אות אנחנו בונים לא רק את הקו השחור אלא גם את החלל הלבן.

כמו"כ, ההתעקלות של ה־ק מפריעה לי.
עוד כלל חשוב: כשבונים פונט, לא בונים 27 לוגואים, אלא לוגו אחד בלבד. ולכן, גם אם כל אות בפני עצמה יפהפייה, זה לא יהיה פונט אם כמבנה הוא לא יהיה נעים.
מהסיבה הזו, כשמעלים פונט לביקורת חשוב להעלות אותו כרב טקסט, ולא כמשפטים בודדים. כך תהיה לנו התרשמות על הקריאות שלו כמבנה – גם בפונט שלא נועד להיות רב־טקסט!

הערה נוספת: לדעתי כדאי לעבוד על יישור הקו. כלומר, למרות שזה פונט עגלגל וקופצני, הוא יהיה נעים יותר אם הגגות והבסיסים יהיו באותו גובה בדיוק. שווה לבדוק.
לקחתי לתשומת ליבי, תודה רבה!
העניין הוא שאין לי אותו כפונט אלא רק תווים באילוסטרייטור, כך שאין לי כל כך איך להציג אותו כטקסט ארוך...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה