כללי פונט שונה ב-pdf

• פותח הנושא meg
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
סגרתי קובץ ל-pdf, שבתוכו טקסט בפונט טיפוגרף לועזי. כשפתחתי אותו נראה בתצוגה שהאות L נראית טיפה מעובה לאורך כל הטקסט. למישהו יש מושג מה זה? האם רק תצוגה? או שמא בגלל create outlines? אודה לכל תשובה מהירה, העבודה דחופה להיום

• הוסף לסימניות
גם לי זה קורה, זה תצוגה.

• הוסף לסימניות
לצערי זה לא תמיד תצוגה.
פונט נוסף של פונטביט בשם תהילה מדיום (השמן שלהם) מוצג טוב, וכשהוא מודפס הנ' הופכת למשקל הקל.
יש לנדב ולא מהיום באג בPC לפונטים שלו. בזמנו כשהם היו בטרוטייפ עברתי איתו על כמה וכמה פונטים משובשים. לצערי חלק מהשיבושים כנראה חזרו באופן טייפ (הסטנדרט).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;374346:
לצערי זה לא תמיד תצוגה.
יש לנדב ולא מהיום באג בPC לפונטים שלו. חלק מהשיבושים כנראה חזרו באופן טייפ (הסטנדרט).
באמת?! :eek: וואו, זו חידה שמנקרת בי כבר המוווון זמן.
ועבודה מעולה אחת היא גם הרסה לי (ועוד ניסיתי לייצא עם קינוורט ובלי למניעת האסון, ולשווא), וגם הלקוח העצבני במילא, התרתח עד מוות. (ולא שילם עד היום את המחיר הפצפון שדרשתי, אבל זה כבר סיפור אחר).
להפנות אותו לפונטביט ישירות, אתה אומר?... :cool:

• הוסף לסימניות
גם לי אישית, זה הרס עבודה של הגדות לפסח השנה. 170 הגדות עיצוב והדפסה.
למזלי הלקוח שלי הרבה יותר עדין ואכפתי, שאם לא כן, בהחלט הייתי תובע מפונטביט לשלם על הנזק.

• הוסף לסימניות
זה כאילו קורה רק בפונטים מסוימים???
כי כאמור, שברתי בזמנו ת'ראש במגוון פתרונות אפשריים לבעיה, אבל להחליף פונט - לא עלה בדעתי....
והאמת גם ש... די לכן לא העזתי עד כה להרביץ ללקוח על חובו, כי כאילו.... :(

וואלק פונטביט, לרענן ערכות מגן.... :mad:

• הוסף לסימניות
באיזה פונטים נתקלתם בבעיה?
אני פשוט לפני מימוש חבילה בפונטביט ואשמח להימנע מפונטים בעייתיים....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה