כללי פונט שסיימתי לעצב לא מזמן

• הוסף לסימניות
לחברי הפורום שלום,

אשמח לקבל עצתכם אודות הפונט המצורף. כרגע נקרא 'השגחה עליונה' אך אני עדיין לא סגור על זה.

אשמח לשמוע ביקורות, הארות והערות אודות הפונט כמו גם אודות השם.. אני פוחד כי חרדופובים יירתעו מזה השם...

המון תודה!

קבצים מצורפים

• Hashgaha.png
    KB 150.9 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
לאיזה ספרייה זה הולך לעלות??

• הוסף לסימניות
עדיין לא יודע.
הפונט עדיין בשלבי בניה של המשקל הראשוני (regular), כך שיש זמן.
כרגע הכיוון הוא אתר פרטי שיכיל מספר מצומצם יחסית של פונטים מכמה מעצבים בודדים.

• הוסף לסימניות
א. זה סגור כפונט?.
ב. יש כמה בעיות בפונט כמו באותיות 'ט'פ'נ'ז'
ג. 'ק','ה','ש' נכות
ד. 'ע' זוויות מוקצנות מידי, וכן חלל גדול מידי באות זו.
ה. 'י' קצרה מידי
ו. בקטן נקשה לזהות את ה'ת'

• הוסף לסימניות
כמה שיותר תשקיע - ככה יותר תצליח.

• הוסף לסימניות
השגחה עליונה - שם מצוין!!! אל תפחד - שם שיביא לך ס"ד בע"ה.
מאד אהבתי את הסגנון - אני אישית אוהבת פונטים סנסריף.
נראה לי צריך לשפר את האותיות ק, ע, ש, ה.
האות ג' ו - ל' מהממות!!

• הוסף לסימניות
מממממהההההממממםםםםםםםםםםם ם......

שפץ אותו...........

• הוסף לסימניות
רק הערה קטנה....
כשאתה מעלה פונט לחוות דעת, שים את כל אותיות ה'א'-'ב'

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על התגובות כמו גם על ההערות, אני מעריך זאת מאד.
כן, הפונט סגור כפונט בפורמט TrueType לעת עתה.
תודה על הפירוט הדקדקני, ללא ספק יש עוד עבודה רבה, אני אעבוד על ההערות שצוינו ואעלה ורסיה נוספת הכוללת את מלוא האלפבית.

כל הערה נוספת תתקבל בברכה ובשמחה!

• הוסף לסימניות
שוב תודה לכולם על הביקורת הבונה.
שמעתי לעצתכם והמשכתי לעבוד על הגופן, מצורפת וריאציה נוספת לעיונכם, עגלגלה ומוקפדת יותר.

הפונט במצבו הגולמי הוא כפי שמופיע בפסקה הארוכה, התחתונה (החצב הוא גאופיט וכו'). במשפט "פונט בעל יציבות וכו'" השתמשתי במרווח שלילי (כך שהפונט 'מצטופף').

ניתן ללחוץ על התמונה להגדלה.
הפונט נוצר בתוכנה Fontlab.

אשמח לשמוע מה דעתכם!
שוב תודה ויום מבורך לכולם.

308xkzd.png

• הוסף לסימניות
פונט יפיפה בעל גימורים מקצועיים
אם זה עיצוב פונט ראשון, אז יש כאן מעצב פונטים פוטנציאלי שעוד יגיע רחוק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה