כללי פונט שעיצבתי

• הוסף לסימניות
עיצבתי פונט באילוסטרטור ואני בעניין להפוך אותו לפונט ממש, איך אני עושה את זה באיזה תוכנה? יש חינמית? אני משתמש בוינדוס ולא בלינוקס.

תודה רבה

• הוסף לסימניות
החינמית היחידה שאני מכיר היא FontForge.
למרות שהיא חינמית, יש בה אופציות רבות והיא תוכנה משוכללת מאד, אבל מסובכת קמעא.
בעיקרון היא מיועדת ללינוקס אבל יש אפשרות להפעיל אותה על windows, אם כי זה גם כן די מסובך.

• הוסף לסימניות
הי, תראה לנו ת'פונט, זה ממש מענין אותי....
סקרן, אה?

• הוסף לסימניות
רציתי להעלות...

פשוט די שכחתי אז הינה...

אבל אני חייב פיתרון איך להפוך את זה לפונט.

קבצים מצורפים

• פרחוני-מלא.jpg
    KB 62.5 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
קישור?

אני אשמח אם יש לך קישור להורדה של התוכנה לוינדוס, ד"א זה תומך בעברית?

• הוסף לסימניות
בשביל שזה יהיה פונט, דבר ראשון, אתה חייב להפוך את זה לשחור לבן, אחרת התוכנה של הפונטים תהפוך את זה אוטומטית.
עדיין אין כזה דבר פונטים צבעוניים.
לגבי קישור אין לי, תחפש בגוגל fontforge, ותמצא את זה די בקלות. אבל אל תשאל אותי איך להתקין את זה על windows כי אני לא זוכר איך עשיתי את זה.

• הוסף לסימניות
שלום,

אתה בטוח שפונט לא יכול להיות צבעוני?

• הוסף לסימניות
אולי יש פורמט חדש שאני לא מכיר, אבל פונט בפורמטים TrueType, OpenType, Type-1 חייב להיות בצבע אחד.

• הוסף לסימניות
איזה באסה...

הפונט שלי די בנוי לזה... מה אפשר לשנות שהוא ישאר מיוחד וגם יהיה מתאים לפונט?.

• הוסף לסימניות
אפשר פונט צבעוני אם זה פונט מפת סיביות. פונט כזה ניתן להשתמש אך ורק בגודל מוגדר.

• הוסף לסימניות
באיזה פורמט?

• הוסף לסימניות
ממליץ לאחר כל התגובות כאן, לשבת על הפונט וללטש אותו (וכמובן להופכו לשחור)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה