כללי פונט Fb Hatzofe

• הוסף לסימניות
מזה??
במשקל כבד זה נראה פונט אחר לגמרייי
הגיוני??
יש למישהו ויכול לבדוק אם זה ככה גם אצלו?

קבצים מצורפים

• Untitled-1-01.jpg
    KB 702.6 · צפיות: 43
  • הוסף לסימניות
בדקתי בקטלוג הפונטים האחרון שלהם וגם שם זה נראה שהמשקל השחור שונה אם יש לך ראי עמוד 81

• הוסף לסימניות
נדב, לאחרונה מעצב חלק מגופנים שלו עם תיאוריה פשוטה שאומרת שהואיל והמשקלים הקלים יותר מיועדים לטקסט ואילו המשקלים הכבדים יותר לכותרת, על כן משקלי הטקסט יהיו עגולים יותר ומשקלי הכותרת ריבועיים יותר.

כך עשה בחידוש האותיות לדוד חדש והדסה חדש

• הוסף לסימניות
חבל שהוא שכח שזה אמור להראות אותו דבר :rolleyes:
במיוחד כשמשתמשים בזה במודעה אחת

• הוסף לסימניות
אור היקר,
ההבנה של נדב בפונטים עולה על זו של כולנו יחד.
הייתי חושב לפני שהייתי כותב נגדו ביקורת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1391183:
אור היקר,
ההבנה של נדב בפונטים עולה על זו של כולנו יחד.
הייתי חושב לפני שהייתי כותב נגדו ביקורת.

אמת,
רק שמאד מפריע לי בעין שזה נראה שני פונטים אחרים לגמרי..
פשוט החלפתי לפונט אחר, וחבל כי המשקל הכבד שלו הרבה יותר יפה מהרגיל..
זו דעתי בכל אופן..

• הוסף לסימניות
אני חושב שאם זה מציק לך,
אפשר לפנות אליהם ולהגיד שאתה לא מעוניין במשקל הזה מטעמים הנ"ל,
והם ישמחו לזכות אותך במשקל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1391189:
אני חושב שאם זה מציק לך,
אפשר לפנות אליהם ולהגיד שאתה לא מעוניין במשקל הזה מטעמים הנ"ל,
והם ישמחו לזכות אותך במשקל.

פונטביט יזכו אותי במשקל?

לא הכי מאמינה (ולא מאמין :))
אבל אני ינסה בכ"א.

תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
הם מאוד אדיבים.
כדאי לנסות.

• הוסף לסימניות
הוא ממש לא שונה. רק בגלל הש' שחייבת להשתנות מאילוצי ההשמנה, אי אפשר לומר שהפונט איבד את סגנונו.

• הוסף לסימניות
בפונטים שנדב חידש, ניתן לקבל את הגרסה הישנה שלו.
בפונטים שעוצבו כך לכתחילה, אתפלא מאוד אם יסכימו להחליף, שכן המשקל נבחר לאחר בחינה וזהו נתון שלא היה מוסתר בעת הבחירה.

ואני מסכים עם אוהב שהמהות הצורנית לא באמת שונה, ואני מסכים עם נדב שכך אכן ראוי לעצב משקלים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליהו פריד;1391162:
נדב, לאחרונה מעצב חלק מגופנים שלו עם תיאוריה פשוטה שאומרת שהואיל והמשקלים הקלים יותר מיועדים לטקסט ואילו המשקלים הכבדים יותר לכותרת, על כן משקלי הטקסט יהיו עגולים יותר ומשקלי הכותרת ריבועיים יותר.

כך עשה בחידוש האותיות לדוד חדש והדסה חדש

נורא מוזר -- זה בדיוק הפוך מהפונטים היוקרתייפ הלועזים, שם, ככל שהפונט מיועד לגדלים גדולים יותר, הוא יותר דק, עדין, ויותר מסוגנן. (וכן בש"ס ווילנא המקורי כך הוא -- שהאותיות הגדולות [למשל של שם המסכתא] יותר דקות ועדינות יחסית לגודלם)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה