פוני בובה

• הוסף לסימניות
לכבוד התספורת החדשה
הלכנו להצטלם, איך לא?
עם השקדיה!

קבצים מצורפים

• שקידיה 2ב.jpg
    שקידיה 2ב.jpg
    1.2 MB · צפיות: 28
  • שקידיה 3.jpg
    שקידיה 3.jpg
    1.3 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
היא בובה! מתאים לה!
אני אוהבת מאוד את הבוקה בשניה

• הוסף לסימניות
מתוקה והיא באמת בובה
תמונות מקסימות
השניה הייתי קורפת כמו הדוגמאות שצירפתי
כי כאן אין קומפוזיציה טובה זה לא לכאן ולא לכאן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;2464347:
מתוקה והיא באמת בובה
תמונות מקסימות
השניה הייתי קורפת כמו הדוגמאות שצירפתי
כי כאן אין קומפוזיציה טובה זה לא לכאן ולא לכאן

תודה! אוהבת מאד!
באמת קרפתי קצת, אבל לא ידעתי איך להמשיך.
תמשיכי לעזור, אני נהנת מההערות שלך, תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הדסה ו;2464355:
תודה! אוהבת מאד!
באמת קרפתי קצת, אבל לא ידעתי איך להמשיך.
תמשיכי לעזור, אני נהנת מההערות שלך, תודה!

בשמחה מתי שאני יכולה

• הוסף לסימניות
הראשונה נהדרת עם הבוקה הקידמית.

תתחדשו על הופני של הבובה.

• הוסף לסימניות
מתוקה הילדה.
והתמונה ג"כ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה