Elementor פוסטים ישנים לא מתעדכנים בטמפלט פוסט יחיד, פוסטים חדשים, כן! למה?

• הוסף לסימניות
לא עובד...
ניסיתי לשנות את המזהה כתובת של הקטגוריה לאנגלית וגם לא נחל הצלחה.

• הוסף לסימניות
כשאתה שומר את הקוד בפונקציות מה קורה, זה אומר שגיאה? זה מפיל את האתר? לא עושה כלום?

• הוסף לסימניות
האם מדובר על סוג פוסט סטנדרט קלאסי או על סוג פוסט מסוג משהו אחר?

• הוסף לסימניות
שומר, ולא עושה כלום.
* גילוי נאות * אני שם את הקוד בתוסף Code Snippets

• הוסף לסימניות
פוסט מותאם של ג'ט,
וגם הקטגוריות הן מהטקסונומיות של ג'ט.

• הוסף לסימניות
אז אתה צריך "ניתוחון" בקוד שזה יתאים לטקסונומיות של האתר.

• הוסף לסימניות
אם אתה רוצה פתרון בחינם, מה שאני יכול לספק בחינם זה שתיתן לי את מזהה הפוסט ואני אספק לך קוד שיחיל עליו את הטקסונומיה "קטגוריית פוסט". לפתרון יותר מותאם אישית אני לא חושב שאעשה בחינם.

• הוסף לסימניות
קודם כל אתן לך את הקוד הנ"ל שאמרתי,
קוד:
function add_categories_to_custom_post_type() {
    register_taxonomy_for_object_type('category', 'FGH');
}
add_action('init', 'add_categories_to_custom_post_type');

החלף את FGH בסוג הפוסט
אם אתה צריך התאמה אישית בעלות אוכל לשוחח איתך טלפונית.

• הוסף לסימניות
אני מוסיף את זה לקוד שכבר שמתי?
או בתור קוד חדש?

• הוסף לסימניות
ניסיתי בתור קוד חדש,
וכותב לי שיש שגיאה בשורה האחרונה.

• הוסף לסימניות
אני מוסיף את זה לקוד שכבר שמתי?
או בתור קוד חדש?

זה קוד חדש שמטפל בתחום נפרד.
זה קוד שמוסיף לך הרשאות להכניס לסוגי הפוסטים החדשים שיצרת - את הטקסונומיות מסוג - "קטגוריית פוסט"
אתה יכול להוסיף את הטקסונומיות החדשות לפי הטקסונומיות הקיימות.
לאחר מכן להפעיל את הקוד הקודם.
ולאחר מכן למחוק את האפשרות הזאת מהאתר.

ניסיתי בתור קוד חדש,
וכותב לי שיש שגיאה בשורה האחרונה.
מה השגיאה

• הוסף לסימניות
לפי מה שאני רואה הוא לא העלה את התמונה, או אולי זה קשור לנטפרי,
עכ"פ זו ההודעה:
Snippet automatically deactivated due to an error on line 4:

Syntax error, unexpected 'init' (T_STRING), expecting ')'.

• הוסף לסימניות
נסה את זה
function add_categories_to_custom_post_type() {
register_taxonomy_for_object_type('category', 'FGH');
}
add_action('init', 'add_categories_to_custom_post_type');
שים לב שאתה מחליף את FGH לסוג הפוסט שלך.

• הוסף לסימניות
הקוד עודכן,
אבל לא קורה כלום :cry:
השתמשתי בשני הקודים

• הוסף לסימניות
מה שאמור לקרות עכשיו לבדוק שזה עבד, שאם תפתח אחד מהפוסטים שיצרת, תראה עוד סוג של טקסונומיות שהם קטגוריית פוסט. אם אתה רואה את זה זה אומר שזה עבד.
ואז תוכל לפעול לפי ההוראות שכתבתי לעיל (החלת הטקסונומיות החדשות ידנית לפי הטקסונומיות הקודמות, ולאחר מכן הפעלת הקוד שמעדכן פוסטים מסוג קטגוריה מסויים).
יש כאן כמה דברים אפשריים שיכולים לגרום לתהליך להצליח או לא להצליח ואיני נותן אחריות בקודים חינמיים שאני מספק.
ואני צריך לצאת כרגע מהמשרד שאני נמצא בו כרגע. ויתכן שאראה את שאר ההודעות שלך מאוחר יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה