כללי פוסטר בפוטושופ

• הוסף לסימניות
לא תאהבו את השאלה...שנים שלא עשיתי את זה ולא רוצה לחזור לתחום, אבל צריכה ח"פ ולא בטוחה שעשיתי טוב.
אני צריכה פוסטר מטר*70ס"מ.
עשיתי קובץ של 25*17.5 (רבע) ברזולוציה 350 (לא העזתי לעשות 1:10, נראה לי מתאים לגודל עצום יותר...)
יש בו רקע, תמונה אחת ומשפט.
ייצאתי לPDF-יצא 277MB
כשאני פותחת את הPDF ומגדילה האיכול לא משהו-... מסך מלא של הPDF זה 126%
פוחדת לשלוח להדפסה-מישהו יכול להנחות אותי בבקשה?

• הוסף לסימניות
אני כן הייתי מגדירה בפוטושופ את הגודל המדוייק,
ואם כמו שעשית- רבע, אז תגדילי רזולוציה ל 600 DPI
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני כן הייתי מגדירה בפוטושופ את הגודל המדוייק,
ואם כמו שעשית- רבע, אז תגדילי רזולוציה ל 600 DPI
בהצלחה
עשיתי שלם-הקובץ יצא כגיגה...
רזולוציה 600. מה זה DPI ? איפה שמגדירים רזולוציה?
יש מצב לצילום מסך?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
DPI זה רזולציה ומגדרים את זה בimage-image size
רגיל, איפה שהגדרתי את ה350 תכלס.
תודה רבה.
(אגב, הקובץ לא יצא שוב גדול מידי?) לי העבירו קובץ זהה לעשות כמוהו רק עם משפט אחר-משקלו בPDF פחות ממ"ב
אולי המשקל זה בגלל שאת התמונה שמתי כאובייקט חכם?-לבטל לפני השמירה?

• הוסף לסימניות
תשמרי את הקובץ ותיצאי לאינדיזיין כקובץ פוטושופ- תפתחי קובץ בגודל זהה לקובץ פוטשופ
ובהגדרות של יצוא ל-PDF תגדירי רזולוציה 600

• הוסף לסימניות
תשמרי את הקובץ ותיצאי לאינדיזיין כקובץ פוטושופ- תפתחי קובץ בגודל זהה לקובץ פוטשופ
ובהגדרות של יצוא ל-PDF תגדירי רזולוציה 600
אין לי אינדיזיין.
אני עורכת וידיו ולכן משתמשת בפוטושופ, ומכירה קצת אילוס'. ועכשיו לקוחה רצתה חד פעמי שמה שעשיתי יהיה בפוסטר קבוע בקיר אחר. :( :( :(

• הוסף לסימניות
אין דרך אחרת ללא אינדי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה