כללי פוסטר גדול

• הוסף לסימניות
איך עובדים על פוסטר מטר על 2 מטר עם תמונות ששוקלות הרבה
זה לוקח לי כל דבר הרבה זמן...
יש אפשרות לעבוד בקובץ יותר קטן
ורק בסגירה לסגור על הגודל הגדול?
זה לא יפגע לי באיכות?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לעבוד בגודל יותר קטן (כמובן באותו יחס.. ובאיכות מספקת)
וגם בסגירה לא להגדיל..
אלא בדפוס יגדירו את הגודל בהדפסה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קרית גת;745775:
איך עובדים על פוסטר מטר על 2 מטר עם תמונות ששוקלות הרבה
זה לוקח לי כל דבר הרבה זמן...
יש אפשרות לעבוד בקובץ יותר קטן
ורק בסגירה לסגור על הגודל הגדול?
זה לא יפגע לי באיכות?

לעבוד ביחס של 1/4 כלומר לחלק בדיוק לרבע.
כך שאם הרוחב שלך 2 מטר, תעבדי על חצי מטר וכן בגובה.
כשתלחי לדפוס,תודיעי שיש להגדיל פי 4.
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaffab;745802:
לעבוד ביחס של 1/4 כלומר לחלק בדיוק לרבע.
כך שאם הרוחב שלך 2 מטר, תעבדי על חצי מטר וכן בגובה.
כשתלחי לדפוס,תודיעי שיש להגדיל פי 4.
בהצלחה!!
לפעמים אי אפשר לעבוד ביחס של רבע וניתן לעבוד ביחס של עשירית.
ז"א לחלק לעשר.
כדאי מראש לדבר עם הדפוס
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה