כללי פוסטר להצגה

• הוסף לסימניות
אני לא שלמה עם הקומפוזיציה, אשמח לקבל הצעות לשיפור

קבצים מצורפים

• treasure.jpg
    KB 512.2 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
הייתי מחליף את הפונט של המלל הרץ.
לגבי השאר - אני שלם.

• הוסף לסימניות
ממש מרשים ומיוחד.
הכדור למטה נראה בעייתי קצת. אולי לעשות את הצבעים שם רוויים יותר או לחתוך אותו יותר מדוייק וחד.

• הוסף לסימניות
הבס"ד למעלה באנגלית לא נראה טוב כ"כ. הS והD לא באותו גודל. ולמה צריך גרשיים? אולי נקודה?
בהצלחה

• הוסף לסימניות
הייתי מזיזה קצת ימינה את הכדור התחתון, שהמודעה תהיה פחות סימטרית וסטטית.

• הוסף לסימניות
מאוד יפה,
הכדור למטה חיוור מעט- אולי צריך להוסיף ניגודיות

• הוסף לסימניות
עיצוב יפה מאוד. ממש מעביר אווירה במבט ראשון. הפונט של הכותרת והרקע מאד מוצלחים.
את צודקת שאפשר לשפר את הקומפוזיציה. לענ"ד מה שצריך שיפור הוא שיש שלושה אובייקטים צפים בחלל המודעה, והעין ללא נתפסת על אחד מהם, למרות שהקופסא יותר גדולה - היא לא מספיק גדולה. אני מעריכה שאם תגרמי לאחד מהם להיות יותר בולט מהשאר בצורה משמעותית - זה ישדרג. (תבחרי את האובייקט המשמעותי יותר - השעון או הקופסא ותגדילי הרבה יותר או שתעשי את השניים האחרים יותר שקופים או פתרון אחר)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה