• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא ידעתי שתאורה לסלון זה כזה דבר יקר.
יש תאורה לסלון עם נורות?
ולהול- לתקרה ולקיר מעל כיור

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@פנינה ריימונד אשמח שתעזרי לי למצוא תאורה לסלון בצבע זהב, משהו יחסית גדול לא צמוד תקרה, ועם משלוח חינם. דברים ששמת פה בעבר ורשמת שמשלוח חינם כבר לא משלוח חינם
כמה וואט/ מה גודל הסלון?

הנה כמה נברשות מומלצות במשלוח חינם:

סגנון יוקרתי- אירופאי

מודרני:

ק.ש

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כמה וואט/ מה גודל הסלון?

הנה כמה נברשות מומלצות במשלוח חינם:

סגנון יוקרתי- אירופאי

מודרני:

ק.ש
תודה
אני מחפשת יותר סגנון מודרני
ומשהו יחסית גדול, הסלון הוא 7*4

• הוסף לסימניות
תודה
הייתי ממליצה לך ייעוץ תאורה אתי בפרטי, זה תהליך ארוך אבל שווה!
בינתיים נשאל כמה נקודות תאורה יש בסלון?

• הוסף לסימניות
תודה
את צריכה לפחות 100 וואט אפילו 130
איך זה? משלוח חינם
1733050307916.png

או 2 כאלה?
ק.ש.

• הוסף לסימניות
חיפשתי זהב ופה ראיתי זול יותר, מה את אומרת האם זה קישור אמין? https://www.aliexpress.com/item/1005004021828664.html?spm=a2g0o.cart.0.0.138c5c6eij5Xvv&mp=1

• הוסף לסימניות
חיפשתי זהב ופה ראיתי זול יותר, מה את אומרת האם זה קישור אמין? https://www.aliexpress.com/item/1005004021828664.html?spm=a2g0o.cart.0.0.138c5c6eij5Xvv&mp=1
כמה רינגים את צריכה?
מה שהבאת אין חוו"ד אמינות, לא הייתי לוקחת סיכון במוצר כמו תאורה...
יש את זה, שאומנם רק 2 תגובות, אבל מישראל, וגם תמונות

או זו, 5 תגובות ו-2 מישראל

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
התלבטתי כמה צריך בשביל סלון עם 4 או 5. השאלה איך אני יודעת כמה אור זה נותן?
התלבטתי גם עליו כי יוצא יותר זול אבל החיסרון שהוא צמוד ופה זה לקחת 2 https://www.aliexpress.com/item/1005006165465633.html?spm=a2g0o.cart.0.0.69435c6ej8LX67&mp=1
התאורה הזאת פחות עיצובית, 2 כאלה יהיה לדעתי יותר מדי סימטרי
רוצה ייעוץ בפרטי? תשלחי לי תמונה שאבין?
השאלה אם עדיף 2 של 50 או 60. כמה צריך בשביל סלון?
חישבתי לך...
את צריכה לפחות 100 וואט אפילו 130

• הוסף לסימניות
המלצה טרייה שהעליתי היום:

אני מעריכה לקוחות שחוזרים לעדכן כיצד הגיע המוצר ושולחים תמונה.
הנה אחת מהם.
זה הסלון לפני:
1733206158380-png.1837232

המלצתי לה על גוף התאורה הזה:

והנה הסלון אחרי ההתקנה:
וואו כמה זה משנה הכל!!!
image-1-png.1837233

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה