מידע שימושי פוסט מרטיט

• הוסף לסימניות
הפופוליזם החוגג כאן.
קרובת משפחתי היתה מאושפזת בקורונה ברמב"ם.
כניסה חופשית למתנדבים וקרובי משפחה מחלימים, בשעות ביקור.
דווקא הארגונים מסננים את המתנדבים (מטעמי ביטוח וחרדות מוטציות, כנראה.)
והצוות שם?
בקריסה. בקריסה מוחלטת.
תיאורים ששמעתי מכלי ראשון על אחיות בוכות.
אולי שמישהו יעלה תמונה איך נראית מחלקת הקורונה ברמב"ם. חניון ענק, שחיילי צה"ל צריכים להגיע לשם יום יום כדי להשתלט על האספקה המטורפת ולעזור קצת לצוות.

• הוסף לסימניות
1610657965525.png

זה באמת נראה דכאון. מה אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
b
ברוך ה' בהרבה בתי חולים נותנים להכנס למשפחה (מחלימת קורונה) ע"ע תל השומר, הדסה (על אלה אני יודע בוודאות).
נכון. כפי ששמעתי עין הכרם היתה החלוצה.
הבעיה שהמקומות האלו עמוסים עד אפס מקום.

• הוסף לסימניות
אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק.
ואם אתם לא מאמינים בG5/שבבים/ביל גייטס/ושות אין לי מושג איך הגעתם ל:

אם הייתם מדברים על מקבלי ההחלטות והביורוקטיות למניהם. ניחא. אבל איך הגעתם לרופאים?

ובענין הזה:

האסון התחיל ברגע ההדבקה בנגיף.
אז לאפשר ביקורי קרובים. גם אם הוא פתרון לחלק מהמקרים(מן הסתם חלק קטן ממש)- הינו בסה"כ יצירת בית חולים מתחת לגשר במקום לנסות למנוע את הבעיה.

אין לי שום התנגדות לביקורי קרובים. ואני נוטה להאמין שיש חולים שמצבם הורע בשל הנוהל הקיים. (מצד שני אני לא ממש מודעת לשיקולים שגרמו לנוהל הזה)
עצוב לי שאנשים נסחפים לפופוליזם ומצדיקים את המעשים שלהם בטענות שכאלו.
לא מבין מה הקשר בין מה שכתבתי לזהירות המתבקשת ביום יום.
הסלט עגבניות שלך לא לטעמי.

• הוסף לסימניות
הפופוליזם החוגג כאן.
קרובת משפחתי היתה מאושפזת בקורונה ברמב"ם.
כניסה חופשית למתנדבים וקרובי משפחה מחלימים, בשעות ביקור.
דווקא הארגונים מסננים את המתנדבים (מטעמי ביטוח וחרדות מוטציות, כנראה.)
והצוות שם?
בקריסה. בקריסה מוחלטת.
תיאורים ששמעתי מכלי ראשון על אחיות בוכות.
אולי שמישהו יעלה תמונה איך נראית מחלקת הקורונה ברמב"ם. חניון ענק, שחיילי צה"ל צריכים להגיע לשם יום יום כדי להשתלט על האספקה המטורפת ולעזור קצת לצוות.
אני שמח לשמוע שיש עוד בתי חולים שפועלים בצורה מתאימה.
אני כותב מתוך עובדות הידועות לי באופן אישי - אך כמובן שאני לא יודע מה קורה בכל בית חולים.
[אני כן יודע - כמו כולם - שבהתחלה כל המערכת כולה התנהגה באופן הזה, לאט חלק מהבית חולים תפסו את העניין והחליפו דיסק, למרבה הצער זה רק חלק]

• הוסף לסימניות
אווווףףףף
מישהו כתב פוסט מרטיט בשביל להזהיר אנשים שהמחלה הזו היא לא צחוק, וצריך להזהר.
ואנשים מתנערים מאחריות על ידי זריקת הכדור למקבלי החלטות לגבי מבקרים, מה הקשר????
ת-ז-ה-ר-ו, על החיים שלכם, של הילדים שלכם, של ההורים וכל מי שסביבכם.
לא בקשו ממכם להתנדבר במחלקות ולא שום דבר מסובך- רק להזהר!!!
יש סגר- ובמקום לשבת בבית שבועיים ולהתגונן- מחפשים רק איך להתגונן מהמשטרה.
די כבר!!!
תשמרו על החיים של עצמכם ושל היקרים לכם.
בלי קשר למה שהולך בבתי חולים.
תזהרו כדי שלא נצטרך להגיע לבתי חולים. למה אדם צריך להגיע לרמה של סכנת חיים ואז נאשים את זה בכך שלא היו מבקרים, לא תתנו לו להגיע למצב של סכנת חיים.
המחלה היא מסוכנת. נקודה.

• הוסף לסימניות
אווווףףףף
ואנשים מתנערים מאחריות על ידי זריקת הכדור למקבלי החלטות לגבי מבקרים, מה הקשר????
די כבר!!!
תזהרו כדי שלא נצטרך להגיע לבתי חולים. למה אדם צריך להגיע לרמה של סכנת חיים ואז נאשים את זה בכך שלא היו מבקרים, לא תתנו לו להגיע למצב של סכנת חיים.
המחלה היא מסוכנת. נקודה.
חזק !

• הוסף לסימניות
אווווףףףף
די כבר!!!
המחלה היא מסוכנת. נקודה.
טוב, אז כנראה צריך פה הבהרה.

מה שאני כתבתי נכתב על ידי באשכול נפרד.
בדעתי היה לכתוב את זה בלאו הכי, רק שבאותו זמן ראיתי את התיאור של האחות,
אז פשוט הבאתי קישור של הדברים ואז כתבתי מה שכתבתי.
אחד המנהלים איחד בין האשכולות, ואולי זה מה שיצר פה אי הבנה.

אכן יש פה 2 נושאים נפרדים, חבל באמת שאחדו אותם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה