- הוסף לסימניות
אשכול מפחידדד!
באמת מפחיד!
אני גם שמעתי תופעות לוואי,
אבל גם תופעות מענינות לטובה....
שיפור בכל מיני איברי גוף שונים - כמו ראיה וכד'
כמו שכתבתי כבר מחלה משונה.
אשכול מפחידדד!
באמת מפחיד!
אני גם שמעתי תופעות לוואי מענינות לטובה.
אתמול, בקו הקורונה (04-3749099) התראיין מנהל ביח שיבא וטען שחוש הריח/טעם נפגע אצל הרבה ולא חזר/לא צפוי לחזורמכר קרוב צעיר שאבד לו חוש הריח מהקורנה ועד עכשיו למרות שכבר ממזמן הוירוס זב אותו הוא לא החזיר לו את חוש הריח
לא יודע אם לחלוטין או חלקי הוא בכל אופן מתלונן על כך
בקו המידע של משרד הבריאות דווחו אתמול על מחקר שנערך באוניברסיטה בארה"ב שאומר שיש אנשים שבגלל הנגיף יאבדו את חוש הטעם לתמיד...![]()
באמריקה יש יהודי שלפני 15 שנה עבר ניתוח על האף ואיבד את חוש הריח, עכשיו הוא עבר את המחלה כמו שכולם עברו, כל המשפחה שלהם איבדו את חוש הריח והטעם וחזר להם, הוא אפילו לא ידע אם חלה באמת - כי הרי אין לו חוש ריח, אבל אחרי שכולם החלימו - הוא פתאום התחיל להריח!!באמת מפחיד!
אני גם שמעתי תופעות לוואי,
אבל גם תופעות מענינות לטובה....
כמו שכתבתי כבר מחלה משונה.
באמריקה יש יהודי שלפני 15 שנה עבר ניתוח על האף ואיבד את חוש הריח, עכשיו הוא עבר את המחלה כמו שכולם עברו, כל המשפחה שלהם איבדו את חוש הריח והטעם וחזר להם, הוא אפילו לא ידע אם חלה באמת - כי הרי אין לו חוש ריח, אבל אחרי שכולם החלימו - הוא פתאום התחיל להריח!!
מסתבר שהוירוס חדר לצינורות הריח ושחרר אותם!
מי שמפחיד על חוש הטעם והריח - זה סתם משא הפחדה, כי כמו שאמרו - עדיין אי אפשר לדעת.
אח שלי בישיבה שהיו בה הרבה נדבקים בהתחלה,
ולחלק מהם עדיין לא חזר הטעם והריח (מסוף אדר!!!!).
גם אני שמעתי את זה בקו-בקו המידע של משרד הבריאות דווחו אתמול על מחקר שנערך באוניברסיטה בארה"ב שאומר שיש אנשים שבגלל הנגיף יאבדו את חוש הטעם לתמיד...![]()
גם אני שמעתי את זה בקו-
וגם מכירה מכלי שני הרבה מקרים כמו שציינתי.
מקרה אחר רק מוכיח את זה שיש לוירוס השפעה משמעותית על החושים.
מדובר בכאלה עם שתי תשובות שליליות בין חודש וחצי לחודשיים במקרים שאני מכירה (לא בכולם אבל בהרבה מהם).מישהו יכול להסביר את זה? האם הנגיף עדיין קיים בגוף, או שזה צלקות שהנגיף השאיר?
אם זה עדיין שאריות של הנגיף עצמו, מסתבר שלקיחת ויטמין C וויטמין D במינונים גבוהים יכולים מאוד לעזור.
לגבי המחקר- לכאורה בדקו את זה....בקו המידע של משרד הבריאות דווחו אתמול על מחקר שנערך באוניברסיטה בארה"ב שאומר שיש אנשים שבגלל הנגיף יאבדו את חוש הטעם לתמיד...![]()
גם אני שמעתי מקרים כאלה עם כמה מחלותמכירה כמה שהיו חולים ואין להם שום תופעות לוואי.
אפילו שמעתי סיפור מדהים, חבר של גיסי חולה סרטן שחלה גם בקורונה והבריא ממנה, הרופאים טוענים שזה עשה על הדרך איזה טיפול בגידול.
מצד שני שמעתי גם על מקרים של תופעות לוואי מהקורונה.
גם מכיר ושמעתי כאלה מקרים, אבל זה מהמכונת הנשמה, מישהי שגרה בגרמניה סיפרה ששם לא שמים על מכונת הנשמה רק כל המטה סגורה עם ניילון ומזרימים לשם חמצן, ומספר המתים הרבה יותר קטן.חמותי סיפרה לי על אישה בת 33 (באנגליה) שהיתה במצב מאוד קשה (מונשמת ומורדמת)
ברוך ה' יצאה מזה, אבל הלכו לה 2 הכליותועכשיו צריכה השתלה
![]()
![]()
![]()
אמא שלי איבדה עקב אלרגיה את חוש הריח למעלה משנה,האשכול הזה מפחיד
זה רציני שאנשים איבדו את חוש הריח לתמיד?
אם יהיה דליפת גז או שריפה, איך הם ידעו?
ילד עם טיטול מי ישים לב אם א"א להריח?
זה ממש נכות.
אחת עקב זה שלא טיפלו התעוררה וגילתה אצבע שחורה לגמרי ברגל!
לא מעודכנת אבל היו אמורים לקטוע לה בפעם האחרונה שהתעדכנתי...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים