קורונה פוסט של נדב אייל,

מצב
הנושא נעול.
זה פשוט לא נכון, מעדויות מכלי ראשון
New York City announced its largest single-day death toll today - 731 people in the city died of COVID-19 on Monday. Many hospitals there are full. There are two temporary hospitals up and running to help with the overcrowding. The Javits Convention Center and the Comfort, a Navy hospital ship. Between them, they have more than 2,000 beds, but only about a hundred patients are currently being treated there.

העיר ניו יורק הודיעה היום על מניין ההרוגים הגדול ביותר שלה ביום - 731 אנשים בעיר מתו על ידי COVID-19 ביום שני. הרבה בתי חולים שם מלאים. ישנם שני בתי חולים זמניים הפועלים כדי לעזור בצפיפות. מרכז הכנסים Javits and the Comfort, ספינת בית חולים של חיל הים. ביניהם יש יותר מ- 2,000 מיטות, אך רק כמאה חולים מטופלים כיום.

אני באמת לא יודע להסביר את זה. את זה אני משאיר לאחרים.

אני לא יודע הכל, אני גם אומר שהזהירות נדרשת והיא חובה גמורה!

אבל יש כל כך הרבה דברים לא מובנים.
אתה באמת לא שמעת על הזנחות והרציחות שהיה בניו יורק?

אתה באמת לא שמעת על הזנחות והרציחות שהיה בניו יורק?
שמעתי גם שמעתי.

לצערי ההזנחות הם בצדק מבחינתם. לדאבונינו, אפשר להבין את הרופאים ואת האחיות לפי השקפתם המעוותת.

אולי תסביר למה הצוות הרפואי יסתכן וימות ממחלה הקורונה הנוראית בשביל מישהו אחר.

העולם איבד פרופורציות. כולם חושבים שמתים ממהמחלה בין 2- 4 אחוז, חושבים שיש רק חולים מאומתים ולא יודעים שיש נשאים לא מזוהים במספר הרבה יותר גבוה.

הרופא בניו יורק שלובש ציוד מגן לא מבין ולא יודע שרוב הסיכויים שהוא בעצמו היה נשא של הנגיף...

עם הכל, לדעתי מספר המתים קצת מידי גבוה, בשביל לתלות את זה רק בהזנחות.

נערך לאחרונה ב:
הנתון הזה לגמרי לא פשוט. כלומר, אין נתון כזה לעת עתה בשום מחקר!
ברור שיש נשאים לא ידועים. הדבר הזה מוסכם על כולם.
השאלה הגדולה היא כמה יש?
פי 10? פי 20? פי 80?

ימים יגידו.
אולי תסבירי למה עשו סגר בנתיבות אחרי שמצאו שמה 16 חולים חרדים, בו בשעה שלפי כל ההשערות בו זמנית היו בעיר נתיבות אלפי חולים.
הרי מספר 16 לא מעלה ולא מוריד ביחס למספרים האלה.?
האין זה חוכא ואיטלולא?

אולי תסביר למה הצוות הרפואי יסתכן וימות ממחלה הקורונה הנוראית בשביל מישהו אחר
אם הם מפחדים לתת אוכל שיתנו לאחרים להכניס אוכל, ואם הם מפחדים להיכנס למה לא מפחדים להיכנס כדי לנתק את מכונת הנשמה.

עם הכל, לדעתי מספר המתים קצת מידי גבוה, בשביל לתלות את זה רק בהזנחות.
מסכים איתך, אבל זה לא רק הנחות, זה גם זיופים, כל מי שמת עם הקורונה נחשב למת מקורונה, וגם שם מקבלים המון כסף על כל חולה קורנה שנמצא על מכונת הנשמה שהורג קרוב לתשעים אחוז, אז מה יעשה הבן ולא יחטא?

בקול מבשר דיבר עסקן רפואי שסיפר שיש בית חולים אחד ליד ניו יורק ששם היה הרבה פחות מתים בגלל שלא מיהרו לשים על מכונת הנשמה, וגם מתנו תרופות מסוימות למנוע להגיע למצב הזה שבבתי חולים בניו יורק היו צריכים להתחנן לתת את זה וכולי האי ואולי.

כשלי היה פעם דלקת ריאות, והיה לי גם קשיי נשימה, הייתי שותה כל היום וכל הלילה, אני חושב שאם לא היו נותנים לי לשתות הייתי מת, גם אם הייתי חושב שזה קורונה ושזה מאוד מסוכן הייתי נושם עוד יותר קשה והייתי קורא להצלה שבטח היו מפנים אותי לבית חולים, ומשם למכונת הנשמה ומוות הדרך קצרה.

נערך לאחרונה ב:
אם הם מפחדים לתת אוכל שיתנו לאחרים להכניס אוכל, ואם הם מפחדים להיכנס למה לא מפחדים להיכנס כדי לנתק את מכונת הנשמה.
כמובן שקצת נכנסים, חוץ מזה אפשר גם לנתק מכונת הנשמה מבחוץ...

איך אפשר לתת לאחרים להיכנס, הרי הם ידביקו את כל ניו יורק. מבחינתם אסור לתת למישהו בלי ידע רפואי (רופא או אחות) להכנס, רק הם יודעים להיזהר.

צריך להכנס לראש שלהם...

יך אפשר לתת לאחרים להיכנס, הרי הם ידביקו את כל ניו יורק. מבחינתם אסור לתת למישהו בלי ידע רפואי (רופא או אחות) להכנס, רק הם יודעים להיזהר
אנשי הצלה שכל היום עסוקים בלטפל בחולי קורונה התחננו שיתנו להם להיכנס עם לבוש מתאים, ולא נתנו להם.

אנשי הצלה שכל היום עסוקים בלטפל בחולי קורונה התחננו שיתנו להם להיכנס עם לבוש מתאים, ולא נתנו להם.
אתה חי בראש שלך, זה בסדר.
אבל תנסה קצת לצאת מהריבוע, היכנס לראש של האחר ותבין אותו מצויין.
בשום מקום בעולם לא נותנים להיכנס למחלקות האיומות האלה.
זה לא רק בניו יורק, גם בארץ לא נותנים.
אי אפשר לתת לארגוני הצלה, חשובים ככל שיהיו, להכנס למחלקות הנוראיות שמפיצות את המחלה הנוראית. (חוץ מזה, אנחנו הרופאים לא צריכים לתת יד לאנשי הצלה שמסכימים להתאבד...)
רק הרופאים המהוללים יודעים איך להזהר.
באופן כללי תפיסה זו, גם בימים כתיקונם קיימת בבתי החולים.

אולי תסבירי למה עשו סגר בנתיבות אחרי שמצאו שמה 16 חולים חרדים, בו בשעה שלפי כל ההשערות בו זמנית היו בעיר נתיבות אלפי חולים.
הרי מספר 16 לא מעלה ולא מוריד ביחס למספרים האלה.?
האין זה חוכא ואיטלולא?
אולי תסביר למען השם איך לפי העדכון האחרון יש חיובי אחד ל400 בדיקות (וזה עוד מהמועדים להיות חיוביים)
אני מסכים איתך שהמספר האמיתי גבוה יותר מהמספר הרשמי ולא נראה שיש מישהו שחולק על זה
אבל אתה מגזים מאוד
תביא לי מחקר אחד שמוכיח את מה שאתה אומר

נערך לאחרונה ב:
בשום מקום בעולם לא נותנים להיכנס למחלקות האיומות האלה.
ברור שלא, אבל ברוב המקומות נותנים אוכל ושתייה, אי אפשר גם לפחד להיכנס להאכיל, וגם לא לתת לאנשים עם ביגוד מתאים שרוצים להכניס אוכל לא להיכנס, גם אפשר לשים את האוכל על עגלה ולדחוף אותו פנימה לתוך החדר, או לזרוק את האוכל מרחוק.

גם לא נתנו לחולים ללכת לשירותים, וצעקו על מי שכן הלך, היה אחד ששתה את המים שיורדים מהאסלה.

גם כשכבר היה מספיק מחלימים עדיין לא נתנו להם להיכנס.

גם עשו חוק שאי אפשר לתבוע את הצוות על הזנחה.

צריך לדעת דבר פשוט: אם נתוני הקרונה בארצנו הקדושה יוצאים ממשרד הבריאות, הרי שנתוני הקרונה בסין, יוצאים מהשירות החשאי הסיני...
הכל אינטרסים, הכל בלוף, הרבה מדיווחים משרת אותם בשביל לעורר פניקה במערב ובארה"ב. גם התמונות שיוצאים משם בחודשיים האחרונים הם שקר ובאות לקדם אינטרסים סינים.
ממתי סין שמוציאה להורג אלפי אנשים נהיתה הומנית? פתאום מעניין אותם חיים אדם של כמה מבוגרים...
...כשפרסת כאן משנה שלימה בשלל נושאים.
משנה הסותרת לרוב את המציאות.
אולי תסבירו לי למה פומפאו מזכיר החוץ של ארה"ב הגיע לארץ ? בשביל הסיפוח ? בשביל לאכול גפילטע פיש ?
האם לא הבנתם שמדובר בביקור מוזר ?

כנראה שעוד לא הבנתם שזה קשור לסינים...

סין ושלוחתה ארגון הבריאות העולמי מפיצה פייק ניוז ופניקה בכל העולם,,.
סין בוחשת בכל הרשתות החברתיות, שולחת מחקרי פייק תמונות שקריות, הכל בשביל לכופף את המערב ואת ארה"ב.

הבהרה: לא קוראים לי שמואל ארגמן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.
למעלה