עזרה פועלים מציעים בגידטל 10 אלף ל60 חודשים בפריים בלבד. שווה?

• הוסף לסימניות
כמובן למי שצריך כסף לפריסה גדולה.
בעיקרון זה הלוואה מתשלמת, לא?
* זה הלוואה לזמן מוגבל ועד 5000 איש

• הוסף לסימניות
מאוד זולה, חוץ מזה שהפריים יקר בפני עצמו.

• הוסף לסימניות
איפה זה מופיע?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כלומר זולה להיום, אבל בהשוואה לעבר עדין יקרה?

לי קפץ מודעה שנכנסתי לאתר.
אח"כ בבקשת הלוואה שמבקשים 10K זה נותן את האופציה הזו.
לי נתן ריבית פריים +7

• הוסף לסימניות
סליחה, אבל זה נשמע לי הזיה בסה"כ על סכום כזה קטן תשלמו 30% ריבית...
1707384212486.png

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 1571654
א"א לחשב את זה ככה.
כמו שבמשכנתאות, לא תאמר שמשלמים על סכום של מיליון בין 50% ל100% ריבית בסוף התקופה..

מחשבים תמיד שנתית בלבד!
תחשוב שכל שנה ההלוואה נלקחת מחדש בקרן שנותרה, וריבית של 6% כיום, לא נחשב יקר בכלל!

אגב, בהעברת פעילות ומשכורת לבנק אחר - לאומי למשל, תוכלו לקבל גם עד 30 ו40 אש"ח ללא ריבית כלל.

• הוסף לסימניות
הריבית היא פחות מ1500 ש"ח.

א"א לחשב את זה ככה.
כמו שבמשכנתאות, לא תאמר שמשלמים על סכום של מיליון בין 50% ל100% ריבית בסוף התקופה..

מחשבים תמיד שנתית בלבד!
תחשוב שכל שנה ההלוואה נלקחת מחדש בקרן שנותרה, וריבית של 6% כיום, לא נחשב יקר בכלל!

אגב, בהעברת פעילות ומשכורת לבנק אחר - לאומי למשל, תוכלו לקבל גם עד 30 ו40 אש"ח ללא ריבית כלל.
אפשר לקבל השאלה לאיזה פריסה.
בדרך כלל זה לא ליותר מ24 תשלומים. בוודאי לא 60

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה