פועל ערבי שלא סיים עבודתו

• הוסף לסימניות
עבד אצלי קבלן ערבי בשיפוץ אמבטיה, הוא הביא איתו מס' פועלים, והם סיימו את העבודה כולל ארון אויר (למי שמכיר), שלמנו כפי שסוכם את השליש השלישי וזהו.

אבל אז התברר... שהוא לא סיים את העבודה ונשאר לו "רק" פינישים קטנים, שלי, בתור לקוחה ששלמה ממיטב כספה מציקים כי שלמתי על עבודה משולמת.
4 חודשים (!!!) אנחנו רודפים אחריו והוא כל יום אומר: "מחר, מחר", הוא אמנם שלח כמה פעמ' במהלך הזמן הזה פועלים אבל עדיין לא סיים.

בטלפון האחרון הוא אמר שתפסו 2 עובדים שלו והוא במאסר והוא לא יוכל לבוא ולא לשלוח אף-אחד, רק אולי איזה חבר (??).

בקיצור, מה עושים? לשכוח מהעבודה וממילא מהכסף או להמשיך ולנדנד לו עד שישלח מישהו?! אחרי הכל מדובר בערבי... :confused:

אם למישהו יש רעיון אחר לדרך פעולה אשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
חוץ מרגשי הזדהות עמוקים פלוס:"ברוך המקום בזול" לא אוכל להושיעך. אנחנו עד היום מצפים לצוקל במטבח מהנגר הערבי, ועוד שאר השלמות קטנות ומעצבנות. אבל:הבת שלא הייתה נורא חולה, הוא עצמו היה במעצר עקב סכסוכי שכנים, ועוד ועוד. למעלה משנה וחצי ו...כלום. לא נראה לי שיש מה לעשות. אדרבה אולי משהו כאן יזכה להחכימני.

• הוסף לסימניות
מסקנה... להשאיר סכום אחרון שמשלמים רק בסוף-בסוף-בסוף כשהכול גמור לשביעות רצוננו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפרה;520835:
מסקנה... להשאיר סכום אחרון שמשלמים רק בסוף-בסוף-בסוף כשהכול גמור לשביעות רצוננו.
החיים הם בית ספר טוב, רק שכר הלימוד גבוה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;520837:
החיים הם בית ספר טוב, רק שכר הלימוד גבוה...

מה גם שניסנו את השיטה הזו, אז מה?!

הוא הגיע במיוחד, הזיז כמה דברים ופשט את היד. לפעמים פשוט אין ברירה....

יש למישהו רעיון מעשי, ב-ב-ק-ש-ה?!!

האם לנסות להתקשר או שזה מסוכן מדי?

• הוסף לסימניות
להבא, עבודה עברית מול אנשים מהימנים.

• הוסף לסימניות
אני באמת מודה לכל המסיעים אבל לא נראה לי שהקטע של ה"להבא" נצרך כ"כ.

את המסקנות הסקנו מזמן.... תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י michalush;520842:
מה גם שניסנו את השיטה הזו, אז מה?!

הוא הגיע במיוחד, הזיז כמה דברים ופשט את היד. לפעמים פשוט אין ברירה....

יש למישהו רעיון מעשי, ב-ב-ק-ש-ה?!!

האם לנסות להתקשר או שזה מסוכן מדי?
ממש לא הבנתי.
מה זה נקרא 'הזיז כמה דברים'?
בעצם את אומרת שאמרתם לו -
נשלם לך כשתסיים,
הוא בא,
לא סיים, ביקש כסף - ו?..
נתתם כי לא היה לכם נעים?
נשמע שאין כל כך איך לסייע...
מילא אם זה היה יהודי, היה על מה לדבר.

לצערינו אנחנו עכשיו נתקענו בצורה דומה דווקא עם אדם משלנו,
שפשוט נעלם.
אלא שהוא גם לא קיבל את התשלום האחרון,
אז אנחנו כבר לא יודעים מה לחשוב...

• הוסף לסימניות
כתבת שנתת צ'קים, אז אפשר לבדוק את האפשרות לבטלם.

• הוסף לסימניות
ידוע לך מה שמו המלא?
אם מדובר בקבלן רשום, ולא בחאפער, יש מקום להתלונן עליו בהתאחדות הקבלנים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארבע;520976:
ידוע לך מה שמו המלא?
אם מדובר בקבלן רשום, ולא בחאפער, יש מקום להתלונן עליו בהתאחדות הקבלנים.

יופי! זה נשמע שיש פה מישהו שיש לו עצה שבאמת יכולה לעזור!

מדובר בקבלן שמסתומא רשום כיון שהוא בונה בנינים, אשמח לשמוע פרטים מלאים על ההתאחדות הזו ולהשתשמש באופציה הזו מלכתחילה ולא כברירת מחדל.

• הוסף לסימניות
ממש לא הבנתי.
מה זה נקרא 'הזיז כמה דברים'?
בעצם את אומרת שאמרתם לו -
נשלם לך כשתסיים,
הוא בא,
לא סיים, ביקש כסף - ו?..
נתתם כי לא היה לכם נעים?

חשבתי לא להלאות אתכם בפרטים, אבל ביקשתם:
הוא הגיע וסידר כמה דברים שנראו כסידורים אחרונים אבל בעצם כשהתחילו הרוחות שמנו לב שהארון אויר לא סגור בצורה מקסימלית (האלמוניום החיצוני, למי שמבין בזה) ולכן הוא עושה רעש איום ונורא ברוחות. לא היה שום דרך שנדע על כך לפני הרוחות!!!
כנ"ל לגבי הצבע שלא סיים, אבל זה ממש היה לעשות מעצמי צחוק לא לשלם על מילימטר לא צבוע, כל זה היה לפני הגשם. אחרי שהתחילו הגשמים המצב נהיה קשה יותר...
יש כמובן עוד פינישים קטנים ששוב, נהיו במצב גרוע יותר לאחר הגשמים.

כמובן שבמקרים נורמליים הוא חייב לבוא לתקן ולסדר את כל הטעון שיפור אבל...

• הוסף לסימניות
נראה לי שהיה יותר מפחיד אם הוא ימשיך, ולא אם הוא יעזוב.

• הוסף לסימניות
אלו סניפי ההתאחדות.
ההתאחדות מציעה שרותי בוררות בין בונים לקבלנים, ובכלל, באמצעות מפגש או שיחה טלפונית תוכלי לקבל מהם מידע וייעוץ בדבר הצעדים שעליך לנקוט בהם.

איחולי להצלחתך המלאה והמהירה!

קבצים מצורפים

• 1777.pdf
    KB 67.8 · צפיות: 64
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י michalush;520992:
יופי! זה נשמע שיש פה מישהו שיש לו עצה שבאמת יכולה לעזור!

מדובר בקבלן שמסתומא רשום כיון שהוא בונה בנינים, אשמח לשמוע פרטים מלאים על ההתאחדות הזו ולהשתשמש באופציה הזו מלכתחילה ולא כברירת מחדל.

אם את רוצה משהו מלכתחילה זה לא להעסיק ערבים.
לכתחילה זה לקיים את מה שכתוב בתורת כהנים על הפסוק "או קנֹה מיד עמיתך" - "למדה תורה דאם באת לקנות - קנה מיד עמיתך".
לכתחילה זה לקיים "וחי אחיך עמך", כפי שפירש הרמב"ם "שמונה מעלות יש בצדקה זו למעלה מזו. מעלה גדולה שאין למעלה ממנה זה המחזיק ביד ישראל שמך [שהתמסכן-העני] ונותן לו מתנה או הלואה או עושה עמו שותפות או ממציא לו מלאכה כדי לחזק את ידו שלא יצטרך לבריות לשאול. ועל זה נאמר: "והחזקת בו…", כלומר – החזק בו עד שלא יפול ויצטרך"
ב"ה יש מספיק יהודים טובים (ואפילו שומרי תורה ומצוות) שצריכים פרנסה, ביניהם יש גם קבלנים, רצפים, טייחים, צבעים, מוסכניקים, סבלים ועוד.

במוקד עבודה עברית רשומים אלפי עסקים כאלה, כשלחלקם הגדול יש גם המלצות, מכיון שהמוקד מבקש מהפונים אליו לתת משוב על העסק אליו פנו, ומי שמקבל ציון שלילי מכמה מהפונים - יורד מהרשימה.

אפשר לפנות אליהם במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> או בטלפון 1800-599-599.

השירות ניתן חינם.
(המוקד מופעל ע"י תרומות בלבד)

באופן אישי לא פניתי אליהם לקבל מידע על קבלן או על שיפוצניק, אלא על מוסכים, ואני חייב לציין שיצאתי מרוצה מהמוסך גם מהשירות וגם מהמחיר (וכמובן גם מאיכות הטיפול).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;521010:
אם את רוצה משהו מלכתחילה זה לא להעסיק ערבים.
לכתחילה זה לקיים את מה שכתוב בתורת כהנים על הפסוק "או קנֹה מיד עמיתך" - "למדה תורה דאם באת לקנות - קנה מיד עמיתך".
לכתחילה זה לקיים "וחי אחיך עמך", כפי שפירש הרמב"ם "שמונה מעלות יש בצדקה זו למעלה מזו. מעלה גדולה שאין למעלה ממנה זה המחזיק ביד ישראל שמך [שהתמסכן-העני] ונותן לו מתנה או הלואה או עושה עמו שותפות או ממציא לו מלאכה כדי לחזק את ידו שלא יצטרך לבריות לשאול. ועל זה נאמר: "והחזקת בו…", כלומר – החזק בו עד שלא יפול ויצטרך"
ב"ה יש מספיק יהודים טובים (ואפילו שומרי תורה ומצוות) שצריכים פרנסה, ביניהם יש גם קבלנים, רצפים, טייחים, צבעים, מוסכניקים, סבלים ועוד.

במוקד עבודה עברית רשומים אלפי עסקים כאלה, כשלחלקם הגדול יש גם המלצות, מכיון שהמוקד מבקש מהפונים אליו לתת משוב על העסק אליו פנו, ומי שמקבל ציון שלילי מכמה מהפונים - יורד מהרשימה.

אפשר לפנות אליהם במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> או בטלפון 1800-599-599.

השירות ניתן חינם.
(המוקד מופעל ע"י תרומות בלבד)

באופן אישי לא פניתי אליהם לקבל מידע על קבלן או על שיפוצניק, אלא על מוסכים, ואני חייב לציין שיצאתי מרוצה מהמוסך גם מהשירות וגם מהמחיר (וכמובן גם מאיכות הטיפול).
תודה,
בע"ה, יכול לעזור בעתיד...:)

• הוסף לסימניות
אני קופצת על הטרמפ...
היה אצלנו בעל מלאכה חרדי (כיפה וזקן, כך מכנה את עצמו בפרסומת..) שעשה עבודת זיפות בגג. זה היה לפני שהתחילו הגשמים, שילמנו לו כדת וכדין.
רק מה, שבועיים לאחר שהתחיל הגשם - שוב הופיעו אצלנו רטיבויות בקיר, יש אמנם שיפור אבל בהחלט רטוב... ניסינו לצלצל כמה פעמים , כל היום, אם זיהה את המספר - לא הרים , ואם הרים - התשובה היתה מחר.. בטלפון אחד הוא פשוט אמר "אני לא בא לתיקונים, רק לעבודה חדשה.."
בינתיים התקרה נרטבת, ואנו אף מקבלים תלונות של שכנים שסובלים ג"כ מהגשם שפוגע גם בהם (בקיר המשותף..)
יש למישהו רעיון? זה כבר לא ערבי...

• הוסף לסימניות
נראה לי שמצאתי את השם והטלפון של הקבלן...

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 70 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;521073:
נראה לי שמצאתי את השם והטלפון של הקבלן...

מי מתנדב לשפר לו את העיצוב והשגיאות?;)
ואני לא הייתי מוותרת.
אם הוא קבלן רשום הייתי מראה לו מה זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה