לילד בן חמש מתאים לי פחות בוב בנאי (נראה לי כך)בסגנון של בוב הבנאי - סרבל (עדיף גינס) חולצה משובצת, כובע פלסטיק (אפשר לקנות בקלות) מזוודה (של מקדחה)
סרבל מתאים יותר לצבאי או סיידראיתי שמוכרים סרבלי ג'ינס לבד - במכירה של מתחפשים ברמה לא יודעת מחיר
הצעתי לחקות את הסגנוןלילד בן חמש מתאים לי פחות בוב בנאי (נראה לי כך)
איפה יש את המכירה הזאת?ראיתי שמוכרים סרבלי ג'ינס לבד - במכירה של מתחפשים ברמה לא יודעת מחיר
בבני ברק היה אתמול והיום באולם סערט ויזניץ בחזון איש היה פרסומים על כל העריםאיפה יש את המכירה הזאת?
אני מירושלים-בבני ברק היה אתמול והיום באולם סערט ויזניץ בחזון איש היה פרסומים על כל הערים
נראה לי משעה חמשאני מירושלים-
ידועה לך אם תתקיים פה מכירה?
באיזה שעות זה בב"ב היום?
כמו הילדים של @y&mראיתי שנה שעברה רעיון מהמם,
אולי יתאים לך.
ילד שהתחפש לפועל סודני-
חולצת טריקו כלשהי,
מכנסיים משופשפות,
פאת תלתלים שחורה
צבעו לו את הפנים בשחור.
סיגריה תחובה בפה.
היה לו גם אביזרים- לא זוכרת מה בדיוק,
אפשר כיד הדמיון- דלי צבע, וכד'
ראיתי אותו מצטלם באתר בניה.
הפועלים הסודנים שם עמדו בהלם...
זה היה כ"כ מושלם!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים