תודה
פופ גדול לפחות 4/5 ילדים.
אולי תשימו עליו אתם ציפית מלכתחילה?תודה
פופ גדול לפחות 4/5 ילדים.
רוב הפופים (ע"פ החיפוש שלי - כל הפופים) עשויים מציפית ובתוכו מלא קלקרים קטנים שעפים ברוח...
תודה לא אקטואלי.אולי תשימו עליו אתם ציפית מלכתחילה?
כי
יש לנו שניים כאלו.הפופים של מילגה מעולים לעניין הזה.
הם מגיעים שם 2 ציפות...
ענין של שנייה להוריד ולכבס.
אחד הסרטים העגומים...יש לנו שניים כאלו.
יום אחד אמא שלי החליטה שצריכים לנקות גם את הבד הפנימי!!!
סרט!
להוציא את כל הקלקר ואח"כ להחזיר...
אבל מה?
המון קלקרים נפלו, זה היה מחזה מרהיב!
אה, ועוד סרט זה לנסות לטאטא את הקלקרים שנפלו...
אני מחפשת בגווני האדום. אם זה תואם אשמח לשמוע מחיר.יש לי 2 פופים של מילגה שהיו בשימוש כחודש עם ציפית לכיבוס.
מעוניינת לקנות?
אשמח לדעת מתי קנית. ומה המחיר.אני קניתי כאלה פופים בחנות ברח' ז'בוטינסקי בבני ברק ליד צלילי האש.
מילגה. יותר קל.לכי לתופרת ושתתפור לך משהו מדויק שלא יראו שזה עם ציפית
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים