לבשל על חום גבוה כדי שהגרעינים יתפוצצו ולא יתבשלו.עשיתי ביום שישי פופקורן בסיר, ולמרות ששמתי רק שכבה אחת, נשארו המון גרעינים בתחתית.
יש כללים מדויקים להכנת פופקורן בסיר?
אשמח לשמוע על זה.
תודה
שמתי על האינדוקציה בחום הכי גבוה.לבשל על חום גבוה כדי שהגרעינים יתפוצצו ולא יתבשלו.
אבל השמן לא רותח, כי אני מכניסה את הגרעינים לפני שאני מדליקה את האשלהקפיא את הגרעינים לפני הטיגון
וישר מהמקפיא להכניס לשמן הרותח
וכך הם יותר מתפוצצים
כנראה שזאת הבעיהאבל השמן לא רותח, כי אני מכניסה את הגרעינים לפני שאני מדליקה את האש
לכן לא מתפוצץ לךאבל השמן לא רותח, כי אני מכניסה את הגרעינים לפני שאני מדליקה את האש
כנראה שזאת הבעיה
צריך לשפוך שמן, לחכות שירתח ואז להכניס את הגרעינים
לכן לא מתפוצץ לך
תכניסי רק כשהשמן רותח
לאמלחיץ...
זה לא משפריץ?
להקפיא את הגרעינים לפני הטיגון
וישר מהמקפיא להכניס לשמן הרותח
צריך לשפוך שמן, לחכות שירתח ואז להכניס את הגרעינים
לכן לא מתפוצץ לך
תכניסי רק כשהשמן רותח
מאוד מעניין מה שאתם כותביםמחממים סיר היטב, ויוצקים שכבה של שמן. מחכים שהשמן יתחמם היטב,
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים