דרוש מתכון פופקורן בסיר

• הוסף לסימניות
אני מכינה המון פופקורן
זה פשוט וקל
שמה שמן עם הגרעינים
על אש גבוהה עד ששומעים את הקפיצה הראשונה של הפופקורן
ואז להמניך את האש
יוצא מהממם ולא נשאר גרעינים .
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מה שאני עושה.
שמה שכבה של שמן בסיר
מכניסה 5 גרעינים ומכסה את הסיר
מדליקה על אש גבוהה...
לאחר שאני שומעת 5 בומים (ז"א שכל ה 5 התפוצצו...)
אני מכניסה את כל הגרעינים (שכבה של גרעינים, כבר יודעת כמה נכנס בסיר - על מנת שיהיה מקום לכל הפופקורן...)
ואז מחכה קצת שיתחיל להתפוצץ...
כשמתחיל הבומים, אני מנמיכה את האש...
וזהו...
הרעיון בזה שאז כל הפפקורן נכנס לשמן שרותח בדיוק ברמה שהפפקורן צריך

בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
ומתי שמים את המלח? אחרי שזה מוכן או בתוך הסיר?
כי בחנויות שמים כוס פופקורן ומעליה חצי קילו מלח ;) וישר לתוך המכונה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

אני רוצה להכין גלידה חלבית על בסיס של קראנץ אגוזים.
יש פה-
https://teimot.com/גלידת-קפה-אוורירית-עם-קראנץ-שוקולד/ מתכון של גלידה על בסיס קראנץ,
כך זה בתמונה וגם היא מסבירה שם שאפשר במקום לערבב בגלידה לשים את זה בתחתית.1770199485432.png
אני קוראת את המתכון שוב ושוב ולא מצליחה להבין, הרי את כל החומרים מכניסים יחד לתוך הגלידה עצמה,
היא לא מחלקת את זה לקראנץ וגלידה.
יש לה גם מתכון אחר של קראנץ, השאלה אם לזה היא התכוונה? שאכין מהמתכון ההוא ואשים בכוסיות ואז אכין את הגלידה מהמתכון הנ"ל כולל כל החומרים?
אשמח ממש להסבר.
תודה רבה!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה