פופקורן מסוכן לפעוטות - נותנים או לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;1366158:
קודם כל, הסקר נוטה לצד אחד באופן גורף.
הוא משוכתב באופן שגם מי שמעז לתת פופקורן חופשי, לא יעז לכתוב את זה בסקר.

שנית, לא הצבעתי בסקר, כי אנחנו לא מחזיקים פופקורן בבית. אבל אני שונאת שאנשים אוהבים להפוך כל דבר היום למסוכן ואת מי שנוהג אחרת למטופש ותמים.
הסקר הוא מגמתי.
ולא הופכים כאן כל דבר למסוכן - פשוט מזכירים את זה למי ששכח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1366174:
הסקר הוא מגמתי.
ולא הופכים כאן כל דבר למסוכן - פשוט מזכירים את זה למי ששכח.

נכון. כי מי שחושב אחרת הוא תמים וכנראה גם הזיכרון שלו דפוק. יש איזה פגם ביצור, אז צריך להזכיר לו שלא ישכח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;1366187:
נכון. כי מי שחושב אחרת הוא תמים וכנראה גם הזיכרון שלו דפוק. יש איזה פגם ביצור, אז צריך להזכיר לו שלא ישכח.
דבר ראשון - זאת תמימות
דבר שני - יש דרך מאוד קלה לדעת את כל הדברים הללו, באתר בטרם
דבר שלישי - יש נושאים שצריך ללמוד להתייחס אליהם ברצינות, ופחות להתייחס לעטיפה של הדברים - יותר לתוכן. (אני מאמין שכתבת את התגובה שלך רק כדי להקפיץ את האשכול)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1366212:
דבר ראשון - זאת תמימות
דבר שני - יש דרך מאוד קלה לדעת את כל הדברים הללו, באתר בטרם
דבר שלישי - יש נושאים שצריך ללמוד להתייחס אליהם ברצינות, ופחות להתייחס לעטיפה של הדברים - יותר לתוכן. (אני מאמין שכתבת את התגובה שלך רק כדי להקפיץ את האשכול)

כתבתי את התגובה כי הדרך בה בחרת לרענן את הזיכרון של חברי הפורום הנבערים מדעת, קצת מתנשאת.

לעשות סקר מגמתי ולתמוה על הנבערים שנותנים פופקורן. גיוואלד.
אתה חכם ויודע ויש כאלו שלא.

יכולת לעורר את הנושא בדרך מכובדת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;1366233:
כתבתי את התגובה כי הדרך בה בחרת לרענן את הזיכרון של חברי הפורום הנבערים מדעת, קצת מתנשאת.

לעשות סקר מגמתי ולתמוה על הנבערים שנותנים פופקורן. גיוואלד.
אתה חכם ויודע ויש כאלו שלא.

יכולת לעורר את הנושא בדרך מכובדת.
טוב
עכשיו אני יודע שיש דרך אחרת.
אשמח לניסוח מחודש.

• הוסף לסימניות
ניסוח:
לאחר שנתקלתי בתופעות שתוצאותיהן מי ישורנו, ראיתי לנכון לעורר שפופקורן מסוכן לילדים עד גיל 5.
אנא שמרו על ילדיכם.

אגב, אני מכירה יותר ילדים שבלעו מגנטים מילדים שנחנקו מפופקורן.
שמעתי על יותר מקרי חנק מאוכל רגיל מאשר מפופקורן. כנראה יש עוד כמה הורים נבונים בישראל.

• הוסף לסימניות
פעם שמעתי מאיש הצלה שאם אנשים היו יודעים כמה מקרי חנק/כמעט חנק קורים
לעיתים קרובות, אנשים היו חושבים פעמיים לפני שנותנים לילדים פיצוחים, פופקורן ונקניקיות.

אגב, אני גם לא נותנת לילדים שלי סוכריות על מקל (לקקנים בלע"ז:) ),
אני קיצונית? אולי. אבל החיים של הילדים שלי חשובים לי יותר!!!

נ..ב. במקרה לפני כמה ימים מישהי נתנה לאחד הילדים שלי סוכריה (היא לא ידעה שאני
לא נותנת להם) באמצע שהילד ליקק את הסוכריה,הסוכריה התנתקה מהמקל וכמעט נבלעה לו. אני חושבת שאם הוא היה ילד קטן יותר, לא בטוחה שהוא היה יכול להתמודד עם זה...

• הוסף לסימניות
פיצוחים ג"כ מאד מסוכן!
אבל מה לעשות שהילדים לא מוותרים על זה!!! גילאי 2 ו-4 ??????
הם מגניבים את הקופסא מהארון למעלה ומחסלים אותה!!!

אני מזה מבינה אותך! הילדים שלי למשל מתים על גפרורים ואש, פשוט לא מוותרים על זה!! הם מגניבים את הקופסא מהארון למעלה ומחסלים אותה גפרור אחרי גפרור!!! מה לעשות--- :rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רררר;1366262:
אני מזה מבינה אותך! הילדים שלי למשל מתים על גפרורים ואש, פשוט לא מוותרים על זה!! הם מגניבים את הקופסא מהארון למעלה ומחסלים אותה גפרור אחרי גפרור!!! מה לעשות--- :rolleyes:

להפחיד אותם מאד מאד.

חני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רררר;1366262:

אלול...

• הוסף לסימניות
החלק הלבן של הפופקורן מסוכן מאד!
אם הוא נשאף לריאות הוא לא נמס, אלא מתנפח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;1366158:

שנית, לא הצבעתי בסקר, כי אנחנו לא מחזיקים פופקורן בבית. אבל אני שונאת שאנשים אוהבים להפוך כל דבר היום למסוכן ואת מי שנוהג אחרת למטופש ותמים.

הסקר מוטה

• הוסף לסימניות
טוב לעורר על דברים כאלו, אנשים סומכים על נסים או לי זה לא יקרה, אבל כמה זה כבר יעזור כאן בפורום הזה?
לדעתי אלו החייבים להתריע על זה, הם העיתונים שקוראים לעצמם השופרות של הציבור, יש להם את הפירסום, והם יודעים הדרך איך להכניס ללב הציבור מה שהם רוצים שייכנס, אז שיעשו גם טובה לציבור במקום שצריכים להם.

• הוסף לסימניות
אצלי במקרה ממש "בנפשי הדבר"

אין פופקורן, נקניקיות, סוכריןת, ביסלי וצ'יפס בבית.

אפילו את ה"פופסים" אני נותנת לקטנת שלי שבורים ועל הגדולים משגיחה באלף עיניים.
אני כבר נתקלתי באמהות שנותנות לקטנטנים ממש מגיל חצי שנה לקקנים (שלא לדבר על הבריאות) והולכות לעניניהן בלי להציץ מידי פעם על הילד.
וילדה בת שנתיים עם אריזה של צ'יפס או ביסלי כשהילד שלי בן כמעט 4 יוצאת לו הנשמה שלמה לה יש ולו אין?
אכפת לי מהילדים שלי יותר חשוב לי מדעת הקהל שאני כזו שמרנית.

אגב גם עדשים מסוכנים!!! מנסיון מר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלכי;1366024:
פיצוחים ג"כ מאד מסוכן!
אבל מה לעשות שהילדים לא מוותרים על זה!!! גילאי 2 ו-4 ??????
הם מגניבים את הקופסא מהארון למעלה ומחסלים אותה!!!

את צודקת. מאד קשה.
הילדים שלי מאד אוהבים מסיר שומנים של סנט מוריץ, איפה שאני מחביאה הם מוצאים ושותים.
מה אפשר לעשות?????????????????????
להפסיק לקנות????
איך אני אנקה את הגז והתנור????
לשים בארון נעול?- ממש עוברים על "לא תחסום שור בדישו"

מה עושים???????:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;1366158:

ברור שהסקר נוטה לצד אחד באופן גורף, כמו שכולם יגידו שמסוכן לשאוף עשן!

מי שמתקרב לדבר הידוע כמסוכן, הוא לא מטופש ותמים, הוא הרבה יותר גרוע מזה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גפ"ן;1366613:
ברור שהסקר נוטה לצד אחד באופן גורף, כמו שכולם יגידו שמסוכן לשאוף עשן!

מי שמתקרב לדבר הידוע כמסוכן, הוא לא מטופש ותמים, הוא הרבה יותר גרוע מזה!!

אז בשביל מה הסקר?
לא קל יותר לכתוב ולעורר מחדש שפופקורן מסוכן לילדים?

משום מה יש היום מודה להיות כמה שיותר 'חרדים' וזהירים. אני בעד, אבל לא בעד התופעה הנגררת של התנשאות מעל אלו שעדיין לא כ"כ חכמים וצריך לדפוק להם שכל בראש כדי שיהיו מושלמים כמוני.
וניתן ללמוד זאת מהתגובות על הסנט מוריץ וכו, שכולן עטורות זלזול במי שהעזה לכתוב אחרת. היה ברור לי שזה ייגרר לזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;1366627:
אז בשביל מה הסקר?
לא קל יותר לכתוב ולעורר מחדש שפופקורן מסוכן לילדים?

משום מה יש היום מודה להיות כמה שיותר 'חרדים' וזהירים. אני בעד, אבל לא בעד התופעה הנגררת של התנשאות מעל אלו שעדיין לא כ"כ חכמים וצריך לדפוק להם שכל בראש כדי שיהיו מושלמים כמוני.
וניתן ללמוד זאת מהתגובות על הסנט מוריץ וכו, שכולן עטורות זלזול במי שהעזה לכתוב אחרת. היה ברור לי שזה ייגרר לזה.
אני מתפלא עליך
זה ברור שיותר קל לכתוב ולעורר מחדש שפופקורן מסוכן לילדים...
אבל מי יקרא את זה בכלל?
זה תוך 10 שניות ירד בתהום הנשיה של הפורום.
אחת הדרכים הטובות לעורר מודעות היא ליצור עניין סביב הנושא, כך שהמשקל היחסי של חשיבות הנושא, מול הצגתו בהקצנה מסויימת, מתאזנים כשזה מגיע לשיקול הדעת של צרכן המדיה.
ותפסיקי לראות את כולם כמתנשאים, כי הם לא.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי על מה העלבון
יש אנשים שלא יודעים וזאת לא בושה
רוב האמהות יודעות כי הן הולכות לטיפת חלב ושם בכל פגישה עם האחות הן מקבלות הרצאה בנוגע לבטיחות הילד
אז איפה הבעיה
הנה, אהיה הראשונה להצהיר קבל פורום ועדה
הילדים שלי לא ידעו שזה כ"כ נורא לחלק לאח בן ה3 פופקורן אחד
נכון, הזהרתי ואין אצלנו בבית פיצוחים וסוכריות קשות
נכון, חזרתי והסברתי שצריך לחתוך ענבים ל2 ונקניקיות לאורך
אבל כילדים, אפילו בוגרים, הם לא ידעו עד כמה זה מסוכן
בפרט שרוב הפעמים ב"ה הילד מסתדר עם זה

אז הוצאתי שוב את הדפים של בטרם
עשיתי ריענון הנחיות
הסברתי שרוב הפעמים זה מצליח אבל כשזה לא - ד' ישמור ויציל
וכמו שלא עוברים כביש לבד גם אם לפעים מצליחים להינצל ממכונית, כך לא נותנים לילדים מתחת לגיל 5 מאכלים שמסכנים את חייהם

סליחה על האורך (היה אפשר לדלג)
ותודה רבה על התזכורת והאשכול.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה