איך?????נכתב ע"י הגלים;1799032:אחוזים אפסיים.
נכתב ע"י הגלים;1799231:יש לי כושר שכנוע
נכתב ע"י shiraשירה;1799367:(האופציות זה עדשה מצלמה ואני..)
נכתב ע"י msphoto;1799384:לשפר את שלושת הנקודות שהזכרת
נכתב ע"י rosmarin;1799416:בלי פוקוס לגמרי? או תזוזת פוקוס קלה?
נכתב ע"י shiraשירה;1799367:גם לי יש הרבה יחסית ואני לא יודעת למה.
איך אני יודעת איפה הבעיה?
(האופציות זה עדשה מצלמה ואני..)
זה קורה לי גם בפוקוס ידני וגם באוטומט.
????????
נכתב ע"י shiraשירה;1799426:כאילו הפוקוס לא עד הסוף. לא מטושטש אבל לא חד כמו שיכול להיות. בקצת הפוקוס זז
נכתב ע"י shiraשירה;1799426:כאילו הפוקוס לא עד הסוף. לא מטושטש אבל לא חד כמו שיכול להיות. בקצת הפוקוס זז
נכתב ע"י הגלים;1799427:מה הבעיה?
בריחת פוקוס לרקע? סטיה קלה של בק/פרונט פוקוס? פקוס על נושא אחר בתמונה?
מה שיטת העבודה? פוקוס יחיד? עוקב? בחירת נקודת פוקוס יחידה? בחירת אוטומטית של נקודת פוקוס?
מה המצלמה? מה העדשה?
נכתב ע"י אגוזי;1799466:לדוג'- תמונה שצילמתי די מזמן, אבל זה הרעיון שאני מתכוונת
(התמונה ללא עריכה - חוץ מהקטנה)
איך הייתי צריכה לצלם כדי שזה יצא חד בפרוש ולא שבמחשב תהינה לי הפתעות...?
נכתב ע"י shiraשירה;1799475:נראה לי שהבעיה העיקרית היא חוסר חדות.
שיטת העבודה או ידני או אוטומט נקודת פוקוס אחת שאני מזיזה לאן שאני רוצה.
הגוף NIKOND750 עדשה 105 MAKRO 2.8 של סיגמא. (היא אצלי בניסיון)
(לפני כן היה לי 650D CANON עדשה 50 1.8 אם זה משנה)
נכתב ע"י פריידי;1799706:גם לי יש את הבעיה הזו
צילמתי עם קנון 60D
24-105
זה לא הפוקוס זה חוסר חדות מסוימת
יש פיתרון?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אוהבת אמנות, אוקי., אחוה פלוטקין ועוד 12 משתמשים15 //