מתוך התקנוןהנחה חד פעמית במותגי המועדון בגובה 30% מסכום התשלום בפועל שיבוצע במזומן ו/או בכרטיס אשראי בלבד בגין קנייה בודדת שיבצע חבר המועדון במותגי המועדון בחודש בו חל יום הולדתו הלועזי )ניתן לממש את הטבת יום ההולדת פעם אחת בכל אחד ממותגי המועדון(, בכפוף לקנייה בסכום מקסימאלי של 500 ₪ )כולל מע"מ( בכל אחד ממותגי המועדון, קרי מקסימום 150 ₪ הנחה לאחר מבצעים/הטבות, לרבות הטבה זו.
לא באותה חנות.האם בחודש של היומולדת אפשר להתשמש בהנחה ב2 קניות?
או שהזכאות היא לקניה אחת?
תודה
לא.מישהו יודע האם פוקס זו רשת שומרת שבת?
אפשר בשני קניות, אחד בפוקס הום ואחד בפוקס.אפשר הסבר?
לפי התקנון אני הבנתי שאפשר קניה אחת בכל רשת זאת אומרת בכל חנות קניה אחת, לא?
ולי ידוע באמת שאפשר קניה אחת לא משנה איפה
וגם לגבי פוקס, יש חנויות שבוודאות אפשר לשלב עם פוקס הום?
תודה!
טוב שהקפצתם כי לא זכרתי שכתבתי את זהאפשר הסבר?
לפי התקנון אני הבנתי שאפשר קניה אחת בכל רשת זאת אומרת בכל חנות קניה אחת, לא?
ולי ידוע באמת שאפשר קניה אחת לא משנה איפה
וגם לגבי פוקס, יש חנויות שבוודאות אפשר לשלב עם פוקס הום?
תודה!
לפני כמה חודשים אמרו לי שכבר אי אפשר.השאלה היא כי אתם רוצים לעשות קניה גדולה ולקבל הנחה על כל הסכום?
יש סניפים שיש להם פוקס הום ופוקס רגיל (ביגוד) באותו מקום.
בסניפים האלו יש 2 קופות אחת לכל חנות אבל אפשר להעביר פריטים מחנות לחנות בתנאי שרכשתם לפחות פריט אחד.
יוצא שאפשר לממש קניה אחת בפוקס הום של 500 ש"ח של כלי בית ועוד קניה בפוקס הרגיל של 500 ש"ח שבתוכה פריט אחד של ביגוד והשאר כלי בית
אשמח אם את יודעת את התשובההאתר של פוקס הום זה נקרא עוד רשת
או שאם אני קונה שם כבר לא אוכל לממש את מתנת היום הולדת בחנות?
האתר של פוקס הום והחנות זה אותו דבר.אשמח אם את יודעת את התשובה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים