ישתבח שם ה'
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
מרוויחים טובב
אבל מי שבא לה משכורת נוספת על הדרך ובלי להשקיע כלום זה מעולה לה בתור כמה אלפים נוספים בחודש
זה באמת כך? בלי להשקיע כלום את מרוויחה טובב?
מרוויחים טובב
אבל מי שבא לה משכורת נוספת על הדרך ובלי להשקיע כלום זה מעולה לה בתור כמה אלפים נוספים בחודש
אין דבר כזה בלי להשקיע כלוםזה באמת כך? בלי להשקיע כלום את מרוויחה טובב?
זה השקעה חד פעמית שאם לא הולך את מקבלת את הכל בחזרה בתחייבותזה באמת כך? בלי להשקיע כלום את מרוויחה טובב?
איך זה קשור?מי יסביר למנהלים
הם רוצים שהמוצר יצטייר כיוקרתי ובלעדי
אבל המודעות הרבות מאד לחיפוש משווקות
אני מתרשמת שיש לא מעט
עושות רושם הפוך
בחינמון שלנו כל מודעה שניה ...
ואיך מוכרים ומרוויחים בלי להשקיע זמן של לקושש לקוחות ומשווקת נוספותזה השקעה חד פעמית שאם לא הולך את מקבלת את הכל בחזרה בתחייבות
עד שנה.
לכן זה לא נקרא להשקיע
אסביר בפרטי את השיטה שלנוואיך מוכרים ומרוויחים בלי להשקיע זמן של לקושש לקוחות ומשווקת נוספות
למכור מוצרים בלי לשגע זה נחמד ויכול להכניס 500 ש"ח בחודשאסביר בפרטי את השיטה שלנו
אני נגיד בחיים לא פניתי ללקוח והצעתי לו מוצר
מתוך הדו"ח של המרכז הישראלי לנפגעי כתות בנוגע לחברה אחרת שהתנהלה ככת (לא פוראבר),בואו אני יעשה סדר,
זה הכי לא פירמידה!
יודעים מה זה פירמידה? זה כשהעליון נופל אלו שמתחתיו גם נופלים -
בפוראוור זה לא קיים.
לגבי הרכישות, נכון חובה לרכוש בהתחלה ב2000
אבל מוכרים את זה, ומי שלא הולך לו יכול להחזיר לחברה ולקבל החזר מלא עד שנה מהרכישה!
לגבי שאר המוצרים, מספיק שהזמנתם ללקוחות דרך האתר/הטלפון ב4CC כדי לקבל בונוסים נוספים,
בנוסף ל30% שמרווחים.
ככל שמתקדמים בדרגה מרוויחים יותר, וממש לא חייב לקנות באלפיי שקלים.
להפך - כשבאים לרכוש מוצר שאמור להיות לך בבית פוראוור רוצה דיווח שמכרת את המוצר,
כדי שמשווקים לא ישקעו בחובות.
וכן יש 2 קבוצות
נסיקה ואוורסט
נסיקה אכן דוחפת משווקות לקנות יותר כדי להגיע לדרגה גבוהה.
אוורסט לא!
אני באוורסט, וכל מי שמגיעה תחתיי אני מסבירה מה הן ההוצאות, מה הרווחים, איך משקיעים,
איך ממנפים ואיך מחזירים במידה ולא הולך.
היום גם לא צריך להתקשר ללקוחות.
תולים מודעות / מפרסמים ברשת ולקוחות פונים לבד.
אז לפני שפותחים את הפה כדאי שתבררו עמוק עמוק.
מי שרוצה פרטים נוספים - באישי
הבעיה שבגלל שיש היום מודעות לגבי פירמידה אז כל מי שמתעניין בפורוואר זה הדבר הראשון שהוא מברר מדוע זה לא פירמידה? ואז עונים לא תשובות מוזרות שזה חוקי וכו' וכו' כי זה שיווק רשתי וכו' וכו' זה לא פירמידה ... יש מוצר!!!!!.... וכו' וכו'מתוך הדו"ח של המרכז הישראלי לנפגעי כתות בנוגע לחברה אחרת שהתנהלה ככת (לא פוראבר),
מביא את זה כתגובה למי שטען פה שזה לא פירמידה:
"יצוין, כי בהתאם לעדויות, עיקר ההכנסות לפעילים בקבוצה אינם מגיעים ממכירת המוצר, אלא מגיוס מצטרפים חדשים. ככל שזה המצב, הרי שזהו מאפיין מובהק של 'תרמיות פירמידה',להבדיל משיווק רשתי לגיטימי. יחד עם זאת, עניינו של המרכז במאפייני הפעילות בקבוצה, ולאב "מודל העסקי" שלה, המפוקפק כשלעצמו" עכ"ל.
כלומר כל עסק שהרווח העיקרי הוא מהכנסת משווקים חדשים- הרי שהוא פירמידה ולא משנה איך ינסו לקרוא לזה. שוב, פוראבר אינה כת, אבל פירמידה זה בהחלט. כך ע"פ המרכז הנ"ל
ניסיון עגוםלמה ?
שטויותמתוך הדו"ח של המרכז הישראלי לנפגעי כתות בנוגע לחברה אחרת שהתנהלה ככת (לא פוראבר),
מביא את זה כתגובה למי שטען פה שזה לא פירמידה:
"יצוין, כי בהתאם לעדויות, עיקר ההכנסות לפעילים בקבוצה אינם מגיעים ממכירת המוצר, אלא מגיוס מצטרפים חדשים. ככל שזה המצב, הרי שזהו מאפיין מובהק של 'תרמיות פירמידה',להבדיל משיווק רשתי לגיטימי. יחד עם זאת, עניינו של המרכז במאפייני הפעילות בקבוצה, ולאב "מודל העסקי" שלה, המפוקפק כשלעצמו" עכ"ל.
כלומר כל עסק שהרווח העיקרי הוא מהכנסת משווקים חדשים- הרי שהוא פירמידה ולא משנה איך ינסו לקרוא לזה. שוב, פוראבר אינה כת, אבל פירמידה זה בהחלט. כך ע"פ המרכז הנ"ל
למה לתקוע?הבעיה שבגלל שיש היום מודעות לגבי פירמידה אז כל מי שמתעניין בפורוואר זה הדבר הראשון שהוא מברר מדוע זה לא פירמידה? ואז עונים לא תשובות מוזרות שזה חוקי וכו' וכו' כי זה שיווק רשתי וכו' וכו' זה לא פירמידה ... יש מוצר!!!!!.... וכו' וכו'
העניין הוא שמבחינתנו זה לא משנה עד כמה ואיך החברה מסתדרת עם החוק, חוסר ההגינות של פירמידה נמדדת ב"איך את עושה כסף? מלמכור? או מלשווק?" זה שאתה עושה 50 ש"ח ממכירות זה לא אומר שזה לא פירמידה כי אם למכירות בעצמם לא שווה להיכנס לעסק אז למה לתקוע עוד אנשים תמימים ומסכנים ולעשות עליהם כסף (כדי שהם ירוויחו מלצרף עוד ואין לדבר סוף)
ממשלמכור מוצרים בלי לשגע זה נחמד ויכול להכניס 500 ש"ח בחודש
לצרף אנשים זה רשעות מאין כמוהו
וואי אני מזה לא כזאתזה להסתכסך עם כל החברות, השכנות, המשפחה והשכונה
כולן בורחים ממך כי מה שאפשר לשמוע ממך זה רק פוראוור
די לחרטט. לא מרויחים אפילו 3000 אם לא עושים כלום.כמובן,
מי שאין לה סבלנות לעסק ובא לה משכורת מטורפת אז מובן שתפרוש
אבל מי שבאלה משכורת ענקית ושמנה צריכה לעבודבהתחלה כן
די קשה לקבל בחזרה את כל הכסף. ובכלל בס"ה כתבתי מה ההגדרה של פירמידה (לפי המרכז הנ"ל)- שעיקר הרווחים באים מצירוף לקוחות חדשים. אתם טוענים שהרווח בא ממכירת המוצרים? יתכן, מי שאני מכיר כמעט ולא הרוויח ממכירה אלא מצירוף של משווקות חדשות.שטויות
אני שם
וברגע שארצה לצאת אני מחזירה ומקבלת את כל הכסף חזרה
עד שנה מההצטרפות
אנשים נהנים להשמיץ כי לא יודעים לנצל הזדמנויות
חחח מכירה עבודה שאת כן מרוויחה אם את לא עובדת?די לחרטט. לא מרויחים אפילו 3000 אם לא עושים כלום.
לא קשה בכלל משווקת שלי קיבלה הכל בלי בעיותדי קשה לקבל בחזרה את כל הכסף. ובכלל בס"ה כתבתי מה ההגדרה של פירמידה (לפי המרכז הנ"ל)- שעיקר הרווחים באים מצירוף לקוחות חדשים. אתם טוענים שהרווח בא ממכירת המוצרים? יתכן, מי שאני מכיר כמעט ולא הרוויח ממכירה אלא מצירוף של משווקות חדשות.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים