מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
ברור, אין עכבר להצביע/לרחף/או מה שלא תרצו...
אני מדבר על מחשב שלם עם מסך מגע, לא קופצת בועה גם בלוח המגע של המחשב וגם העכבר החיצוני.
ברגע שמנטרלים את המגע מהמסך, חוזר לעבוד בשניהם.

• הוסף לסימניות
אל תפתחו אשכול חדש אם יש אשכול אחר בנושא

נ.ב. יואואואו כמה אשכולות בנושא פלאפונים ;) נכתב שלא ע''מ לפגוע וכדו' אדרבה מאוד נחמד לעזור אבל חבר'ה לא צריך להתפזר. :)

• הוסף לסימניות
עצה נוספת לייעול האתר הזה.
אם מישהוא פותח אשכול כזה:
"איך אתגבר על העצבים שלי".
או "מה לעשות עם החרדות של הבן שלי".
כאילו כאן בפרוג יש את מיטב הפסיכיאטרים במשק.
חברים,
לא לפתוח בכלל את האשכול.
תנו לו לגווע.
זה מטופש, זה משעמם, וזה לחלוטין חסר תועלת.

• הוסף לסימניות
עצה נוספת לייעול האתר הזה.
אם מישהוא פותח אשכול כזה:
"איך אתגבר על העצבים שלי".
או "מה לעשות עם החרדות של הבן שלי".
כאילו כאן בפרוג יש את מיטב הפסיכיאטרים במשק.
חברים,
לא לפתוח בכלל את האשכול.
תנו לו לגווע.
זה מטופש, זה משעמם, וזה לחלוטין חסר תועלת.
לא מסכים כלל!!!
יש דבר שקוראים לו חכמת ההמונים.
יש לפעמים "בעיות" שצצות ויש אנשים אחרים (לאו דוקא פסיכיאטרים) שהתנסו עם זה וחבל שלא יתחלקו עם נסיונם.
אני אישית כבר נעזרתי באשכולות "מטופשות" ו"משעממות" (כלשונך) כאלו

• הוסף לסימניות
רק אותי מעצבן הפרסומות שצבועות בצהוב בראשית הפורום?
בשביל שרות / מוצר טוב, צריך לשלם :)
זה הדרך של פרוג להתפרנס כדי לתת לנו את הכלי המדהים הזה!

• הוסף לסימניות
אל תפתחו אשכול חדש אם יש אשכול אחר בנושא

נ.ב. יואואואו כמה אשכולות בנושא פלאפונים ;) נכתב שלא ע''מ לפגוע וכדו' אדרבה מאוד נחמד לעזור אבל חבר'ה לא צריך להתפזר. :)

עלה לי רעיון איך לפתור את הבעייה של אשכולות שחוזרים על עצמם :)הרי פתיחת אשכול נפרד היא תוצאה של כלל שאוסר לסטות מהנושא של אשכולות אחרים וכך לא נותר מקום אם אפשרות לבדוק ולגלות אם היה אשכול בנושא (מלבד חיפושים רבים בפורום שלא תמיד מועילים...:()
צריך לפתוח אשכול מידע נוסף שייקרא (לדוג') ''לפני שפותחים אשכול - נכנסים לפה>>>>>'' וכאן יהיה אפשרות לשאול האם היה אשכול בנושא (לדוג') ''המוצץ המומלץ'' .
וע''ז נאמר ''ובא לציון גואל'';)

• הוסף לסימניות
עלה לי רעיון איך לפתור את הבעייה של אשכולות שחוזרים על עצמם :)הרי פתיחת אשכול נפרד היא תוצאה של כלל שאוסר לסטות מהנושא של אשכולות אחרים וכך לא נותר מקום אם אפשרות לבדוק ולגלות אם היה אשכול בנושא (מלבד חיפושים רבים בפורום שלא תמיד מועילים...:()
צריך לפתוח אשכול מידע נוסף שייקרא (לדוג') ''לפני שפותחים אשכול - נכנסים לפה>>>>>'' וכאן יהיה אפשרות לשאול האם היה אשכול בנושא (לדוג') ''המוצץ המומלץ'' .
וע''ז נאמר ''ובא לציון גואל'';)
לפעמים מחפשים נושא מסוים וזה לא נותן את כל האשכולות שהיו בנושא.
אני למשל חיפשתי נושא שאני עצמי פתחתי לא מזמן וכשכתבתי אותו בחיפוש הוא לא הראה אותו...

• הוסף לסימניות
אני למשל חיפשתי נושא שאני עצמי פתחתי לא מזמן וכשכתבתי אותו בחיפוש הוא לא הראה אותו...
הכי נוח זה לחפש את את המילים שצריך בגוגל ולכתוב בסוף "פרוג"
לדוגמא: "ספר של חיים גרינבויים פרוג"
חיפוש מעולה, לעומת החיפוש באתר של פרוג

• הוסף לסימניות
נכון, זה קורה לפעמים.
והסיבה לזה (או בכ''א אחת מהן) שפותחים אשכול יש אפשרות לתייג אותו ויש כאלה שלא תמיד מתייגים אותו דבר שמאוד מקשה על החיפוש של המשתמשים הבאים. אגב הנושא הזה כבר צויין לעיל בדף הראשון של האשכול.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הכי נוח זה לחפש את את המילים שצריך בגוגל ולכתוב בסוף "פרוג"
לדוגמא: "ספר של חיים גרינבויים פרוג"
חיפוש מעולה, לעומת החיפוש באתר של פרוג
זה ברור
אבל גם בחיפוש של גוגל יהיה יותר פשוט כשמתייגים

• הוסף לסימניות
נכון, זה קורה לפעמים.
והסיבה לזה (או בכ''א אחת מהן) שפותחים אשכול יש אפשרות לתייג אותו ויש כאלה שלא תמיד מתייגים אותו דבר שמאוד מקשה על החיפוש של המשתמשים הבאים. אגב הנושא הזה כבר צויין לעיל בדף הראשון של האשכול.
אני לא יודעת איך לתייג ולא ידעתי שזה קשור...

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת איך לתייג ולא ידעתי שזה קשור...
Screenshot_2019-10-30-01-57-37.jpeg

כשפותחים אשכול חדש מופיע גם ד''ז (אחרי שורת הכותרת וההודעה הראשונה) יש למלא ערכים הקשורים לנושא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה