עזרה פורום בפרוג להורים לילדים על הרצף-יש ביקוש?

• הוסף לסימניות
אני יודעת שמ25 מבקשים פותחים פורום סגור.
אני רוצה לפתוח פורום להורים לילדים על הרצף.
המעונינים תכתבו בתגובות/לפרטי, ואנסה להריץ.

• הוסף לסימניות
כל הכבוד על היוזמה. אשמח גם.

• הוסף לסימניות
אשמח גם להצטרף

• הוסף לסימניות
יש עוד כמה שכתבו לי למייל או בהודעות.
שולחי המיילים-תכתבו לי ניקים, שיהיה לי מרוכז ומסודר.

• הוסף לסימניות
בוקר טוב.
שלחתי הודעה להנהלה, מחכה לתגובתם.
מתזכרת את מי ששלח מייל ולא עדכן ניק-זה הזמן לעשות את זה.

• הוסף לסימניות
ערב טוב.
לא הייתי כאן כמעט שבוע
.בינתיים מעדכנת שכתבו לי מההנהלה להתחיל עם הפורום להורים לילדים מיוחדים
שכבר קיים, ואחר כך אולי יפרידו קבוצה נפרדת, לפי הביקוש.
אפשר להגיש בקשה דרך רשימת הפורומים.

• הוסף לסימניות
ערב טוב.
לא הייתי כאן כמעט שבוע
.בינתיים מעדכנת שכתבו לי מההנהלה להתחיל עם הפורום להורים לילדים מיוחדים
שכבר קיים, ואחר כך אולי יפרידו קבוצה נפרדת, לפי הביקוש.
אפשר להגיש בקשה דרך רשימת הפורומים.
אני הגשתי כבר לפני כמה חודשים בקשה להצטרפות ועדין לא ענו לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה