- הוסף לסימניות
אפשר להזמין גם דרך נדרים פלוס במוסד מפתח של בנים נכנסים לשם ובוחרים על הספר אף על פי כן ומזמינים עד הבית ב 87 ש"ח כולל משלוח עד הדלת עם אריזה אטומה שאף אחד מהשכנים לא יראה ולא ידע....................למעוניינים יצא לאחרונה ספר חדש בשם אף על פי כן
אני קניתי בימים האחרונים ומאוד נהניתי!
אם מעוניינים אני יכול לתת את המס'
ללא משלוח המחיר 60 ש"חמזמינים עד הבית ב 87 ש"ח כולל משלוח
תודה רבה !שמח לבשר שבקשתכם לפתיחת קבוצה סגורה בפרוג - אושרה!
ניתן להגיש בקשת הצטרפות ב'הצטרפות לקהילות'
באיזה חניות אפשר להשיג את הספר?ללא משלוח המחיר 60 ש"ח
לא בחנויות ספרים אלא בבתים...באיזה חנויות אפשר להשיג את הספר?
שמח לבשר שבקשתכם לפתיחת קבוצה סגורה בפרוג - אושרה!
ניתן להגיש בקשת הצטרפות ב'הצטרפות לקהילות'
גם לי לא ענוהאם כבר נפתחה הקהילה
פשוט הגשתי בקשה ולא ענו לי עדיין
תעשה עכשיו מלא הודעות שתגיע ל30גם לי לא ענו
אחד התנאים שכתוב שם שצריך להיות לפחות 30 הודעות תוכן אך לי אין 30 זה אומר שאני ישאר בחוץ?
מה זה?תעשה עכשיו מלא הודעות שתגיע ל30
גם לי עדיין לא ענו
מה אני צריך לעשות?אני לא יודע, אני רק חושב,
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים