פורום חכמת נשים - הוראות למצטרפות חדשות

מצב
הנושא נעול.
אחרי שניסי להיכנס בניק הרגיל צ. כהן ולא הצלחתי
ואחרי הנסיונות במייל וכו'...
אשמח שתצרפי אותי בבקשה
ואגב איזה ניק יהיה רשום על זה...
תודה רבה
את לא קוראת הודעות במייל?....

@מרשמלו - שאלה
אם יש לי חברה טובה ומוכרת אישית שלא נמצאת בפרוג בכלל
אם היא נכנסת לפרוג ואין לה שום ותק, אבל אני נותנת את הניק החדש שלה - יש מצב להכניס אותה?
מה המינימום כדי שהיא תיכנס?

@מרשמלו - שאלה
אם יש לי חברה טובה ומוכרת אישית שלא נמצאת בפרוג בכלל
אם היא נכנסת לפרוג ואין לה שום ותק, אבל אני נותנת את הניק החדש שלה - יש מצב להכניס אותה?
מה המינימום כדי שהיא תיכנס?
את מתכוונת שאת ממליצה עליה?
לפי הכללים וותק של חודשיים ו-30 הודעות.
לפעמים יש גמישות....

@מרשמלו אני רוצה להצטרף לחכמת נשים.
מי יכולה להמליץ עלי? כל ניקית שאי פעם התכתבתי איתה...
אני לא ככ מבינה מה עלי לעשות...
תודה!!
לא, לא כל מי שהתכתבת איתה...
עוברת לפרטי

איפה אפשר להמליץ?
אם זה בסדר פה
אני ממליצה על @זיסלה :)

נשים יקרות,
המבקשות להצטרף,
איפה המיילים שלכן?

(שלחנה לנו את הפרטים שלכן במייל)

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה