פורום חכמת נשים - הוראות למצטרפות חדשות

מצב
הנושא נעול.
שלום מרשמלו
שלחתי בקשה ומייל וצירפתי ניקית
אשמח לדעת שהמייל הגיע.
תודה רבה

תודה מרשמלו, על הענות, התיחסות, וירידה לפרטים הקטנים, מעריכה

שלום
ומה איתי?

אין לי כח לעבור על כל האשכול, אז סליחה אם כבר שאלו ונענו...
מאוד לא הייתי רוצה להיחשף לניקית האחת ויחידה שאני מכירה בכל האתר הזה... (סביר שאני מכירה עוד אבל רובן הרי שמות בדויים ואיך אזהה...) אז מה ממליצים לי לעשות בכדי שבכל אופן אוכל להצטרף לפורום חכמת נשים????

אין לי כח לעבור על כל האשכול, אז סליחה אם כבר שאלו ונענו...
מאוד לא הייתי רוצה להיחשף לניקית האחת ויחידה שאני מכירה בכל האתר הזה... (סביר שאני מכירה עוד אבל רובן הרי שמות בדויים ואיך אזהה...) אז מה ממליצים לי לעשות בכדי שבכל אופן אוכל להצטרף לפורום חכמת נשים????
תתכתבי איתי במייל. (של נשים)
יש פתרונות.

מה כוונה מייל של נשים - איך אפשר להתכתב איתך?[/QUOTE]
מצטרפת לשאלה.

נשים יקרות,
הממתינות להצטרף אלינו לפורום,
אולי לא ברור לכן למה אתן נדחות?
הדרך היחידה שלי כרגע לאותת לכן שמשהו לא תקין/מושלם בבקשות שלכן היא ע"י דחיה.
אני מצפה שתשאלנה אותי דרך המייל, למה?
מחכות לכן...:)

שלחתי במייל בקשה וגם באתר.
אודה לקבלת תשובה.
תודה !! יום טוב!!

אשמח גם לדעת מה איתי?

תודה רבה

מי ששלחה מייל תקבל תגובה שם, בע"ה היום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה