- הוסף לסימניות
בהודעה ראשונה באשכול זה יש הוראות.לא כל כך הבנתי איך אפשר להצטרף
אני מעוניינת אפשר לקבל הסבר ברור אני לא נמצאת בפורום הזה
גם בדף ההצטרפות לקהילות יש מידע.
בהצלחה!
בהודעה ראשונה באשכול זה יש הוראות.לא כל כך הבנתי איך אפשר להצטרף
אני מעוניינת אפשר לקבל הסבר ברור אני לא נמצאת בפורום הזה
שלחת לי המון מיילים, עם בלגן לא קטן.שלחתי לך כבר המון מיילים.
וענית שתבדקי את זה
שלחתי ממליצה
בדקת אותה
עבר מעל חצי שנה ו...
קיבלת ממני תגובה במייל.נרשמתי לפורום חכמת חיים,
איך אני יכולה לדעת צפי מתי תאושר כניסתי?
וכן היכן אני מקבלת את העדכון לכך?
לא שלחת לנו מייל, נכון?שלחתי בקשה ולמרות שקראתי את הוראות ההצטרפות בטעות שלחתי ללא פרטים. יש דרך שלחזר את הבקשה ולמסור פרטים, לא כאן? או אולי את כן רואה את המייל שלי? סורי .![]()
בד"כ כן.ניקית ממליצה שהיתה בחכמת נשים ועזבה זה טוב?
אז מה, איך לצרף מייל, לכאן? זה בגדול מידילא שלחת לנו מייל, נכון?
ואת הבקשה אפשר לשלוח שוב, כמובן.
רק קחי בחשבון שבלי מייל אין לה תוקף.
אז מה, איך לצרף מייל, לכאן? זה בגדול מידי
בבדיקה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //